29.5.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ.

Παρά τους πόνους στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούν, ο Μαρσέλο Πέντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Πιθανότατα ο Αργεντινός μέσος, αν συμπεριληφθεί στη 18αδα, να βρίσκεται στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την πορεία της αναμέτρησης. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Εξουζίδης και Φρέντερικς καθώς τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν δε στάθηκαν ικανά να αποτρέψουν τη συμμετοχή τους. Έτσι, μοναδική απουσία για τον Σούλη Παπαδόπουλο είναι αυτή του Πέτρου Κοντέονα που είναι τιμωρημένος. Η αποστολή του Πιερικού που μετά το ωριαίο χαλάρωμα των 20.00 επέστρεψε στο ξενοδοχείο αποτελείται από τους: Γουμάγια, Καρακούτση, Τασίδη, Εξουζίδη, Παστό, Χατζηζήση, Κωνσταντινίδη, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδη, Πλάτανο, Μακρή, Μαρτίνεζ, Τόσκα, Κόιτς, Ρέγες, Πέντα, Φρέντερικς, Θάνο, Ολγκίν, και Γκουγκουλιά.
Στις τάξεις των "μελανολεύκων" επικρατεί η πεποίθηση ότι το "παιχνίδι της ανόδου" δε "χάθηκε" ακόμη, και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.
Σύμμαχος των προσπαθειών των παικτών του Πιερικού αναμένεται να είναι για άλλη μια φορά ο κόσμος του Πιερικού που αναμένεται να βρεθεί μαζίκά στις κερκίδες του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast