10.6.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ PLAY OUT.

ΡΟΔΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΡΟΔΟΥ)

(38' Λουτσιάνο σουτ - 35' Γιόνδης σουτ)

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Αθανασίου, Δανάς, Μπιμπίρης, Πελέκης, Σωτήρχος, Λουτσιάνο (73' Ευγενίκος), Αθανασιάδης (46' Λάζετιτς), Γ. Καντιμοίρης, Πρίπου (46' Ιράλα), Κακλαμάνος.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Παγούδης, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Σιδέρης, Γεωργίου (84' Ερρίκος), Γιόνδης, Μακράκης (68' Γάλας), Σωτ. Παπαζούδης, Ρουσάκης, Κ. Μωραίτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουντουρέλλης, Κουτσόγιαννος (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λουτσιάνο, Πελέκης, Ιράλα - Σιδέρης, Μπέριος, Τσερκέζος, Ερρίκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


ΣΧΟΛΙΟ: Ρόδος και Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ και ολοκλήρωσαν έτσι τις υποχρεώσεις τους για τη φετινή περίοδο. Οι γηπεδούχοι που είχαν υποβιβαστεί και μαθηματικά μετά την ισοπαλία στη Δράμα είχαν την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία στο 1’, όταν ο Κακλαμάνος επιχείρησε το σουτ αλλά ο Παγούδης κράτησε ανέπαφη την εστία του. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Παπαζούδη να δίνει στον Γιόνδη κι εκείνος να πλασάρει τον Παναγιωτόπουλο για το 1-0. Οι Ροδίτες αντέδρασαν άμεσα και έφεραν το ματς στα ίσια μόλις μετά από τρία λεπτά χάρη στην προσπάθεια και το σουτ του Λουτσιάνο. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο επιθετικοί στην επανάληψη και διεκδίκησαν τη νίκη αλλά με εξαίρεση τη φάση του 57’ όπου ο Παγούδης έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί. Ως εκ τούτου, το αποτέλεσμα που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο δεν άλλαξε με τους «πράσινους» να παίρνουν την 5η ισοπαλία σε έξι αγώνες και να «αποχαιρετούν» την κατηγορία.

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡ. 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΦΥΛΗΣ)

(47' Αλεξάντροβιτς σουτ - 89' αυτ. Σουμελίδης)

Στο 21' οριζόντιο δοκάρι ο Χ. Μίχος

Στο 34' οριζόντιο δοκάρι ο Μαρκόφσκι

Στο 36' οριζόντιο δοκάρι ο Κλούσενερ

Στο 88' δοκάρι ο Καραμαλίκης

Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Κωστάκης, Ασημάκης, Τσούτσουρας (81' Σερέπας), Χ. Μίχος (46' Κατσίκης), Κομασουρίτζε (46' Αλεξάντροβιτς), Σπ. Μίχος, Κόμπο, Κλούσενερ, Ντελγκάδο, Σουμελίδης, Καραμαλίκης.

Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Καραβελίδης, Τσιμπλίδης, Σαμαράς, Ρομπίνιο, Λ. Μουρατίδης, Άγγος, Βαν Ες, Μαρκόφσκι, Γαλακτερός (82' Ορφανίδης), Μπαξεβανίδης, Κουμπρόγλου (64' Χ. Μουρατίδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρομπίλια (Καρδίτσας, Ντάλλας (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κομασουρίτζε, Τσούτσουρας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


ΣΧΟΛΙΟ: Σε ένα παιχνίδι όπου τόσο ο Θρασύβουλος όσο και η Δόξα Δράμας ήταν αδιάφοροι βαθμολογικά, τα δοκάρια είχαν την τιμητική τους και τελικά οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εναν άτυπο διαγωνισμό όπου οι γηπεδούχοι με τους Χάρη Μίχο και Κλούσενερ «σημάδεψαν» το οριζόντιο δοκάρι του Καραβαελίδη, ενώ οι «μαυραετοί» το πέτυχαν με τον Μαρκόφσκι. Η επανάληψη είχε πρωταγωνιστή τον Αλεξάντροβιτς που μπήκε στη θέση του Κομασουρίτζε και άνοιξε το σκορ μόλις στο 47’ με έναν «κεραυνό» από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής. Ο ίδιος παίκτης βρέθηκε σε ανάλογη θέση στο 57’ αλλά αυτή τη φορά ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων έδιωξε με τα πόδια. Οι Δραμινοί παρουσιάστηκαν αδιάφοροι στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο πήραν το βαθμό της ισοπαλίας ένα λεπτό πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας χάρη σε... αυτογκόλ του Σουμελίδη! Ο Χαράλαμπος Μουρατίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή του Κωστάκη και ενώ προσπάθησε να γυρίσει στον Μαρκόφσκι, ο νεαρός αμυντικός έβαλε το πόδι του με αποτέλεσμα να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένα λεπτό νωρίτερα ο Καραμαλίκης είχε βρει με κεφαλιά το δεξί δοκάρι του Καραβελίδη.

Τελική Βαθμολογία Play Out
ΘέσηΟμάδαΒαθμοίΤέρματα
1Δόξα118-5
2Θρασύβουλος108-9
3Ιωνικός97-8
4Ρόδος57-8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast