4.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ.

Από τον απόηχο της κυριακάτικης φιέστας
Συγχαρητήριες επιστολές από τον ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών και τον Πανελευσινιακό
Άρχισαν οι προεγγραφές στην Ακαδημία – Σχολή Μπάσκετ
* Με την ψυχή τους χάρηκαν μικροί και μεγάλοι την άνοδο του Πιερικού Αρχελάου στην Α2 κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Μαντουλίδη, όπου έγινε από το Δήμο Κατερίνης εκδήλωση για να τιμηθούν τόσο η ανδρική ομάδα, όσο και οι ομάδες που κατέκτησαν πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Από νωρίς το γυμναστήριο της Κατερίνης ήταν στολισμένο με πολύχρωμα μπαλόνια, η μουσική ήταν ανάλογη με την περίσταση και ο κόσμος με το χαμόγελό και την ικανοποίηση του ζωγραφισμένη στα πρόσωπά του από την πορεία της ομάδας του.
Το μπάσκετ της Πιερίας είχε χρόνια να ζήσει τέτοιες χαρές, που όπως είπε και ο Αλέκος Τσιώτσιος που τιμήθηκε με το γιατρό Στεργιο Γκριζιώτη για την προσφορά τους στον πιερικό αθλητισμό, είναι από την εποχή που επέστρεφε νικήτρια η ομάδα από τη Λάρισα και ανέβηκε στην Α΄ εθνική. Τότε, είχε γεμίσει η Πλατεία Ελευθερίας και ο κόσμος περίμενε για να αποθεώσει τους νικητές.
Έτσι έγινε και τη Κυριακή. Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το κλειστό της Κατερίνης και όλοι μαζί, γιορτάσαμε το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Πιερία.
«Μια ομάδα –Ένα όραμα – Μια πόλη ενωμένη», αυτό που οραματίσθηκαν οι άνθρωποι του Πιερικού Αρχελάου, καθημερινά γίνεται πράξη.
* Στο παραλιακό «CALDERA» των χορηγών Γιάννη Κωνσταντινίδη και Κώστα Τσενεκίδη βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος και μάλιστα με άνοδο στην Α2, ουδείς περιορισμός για την ώρα.
* Άριστα, κατά γενική ομολογία, διοργάνωσαν την εκδήλωση της απονομής κυπέλλων, πλακετών και τιμητικών διακρίσεων η Άννα Μήλιου και ο Γιώργος Φυδάνογλου, υπάλληλοι στο γραφείο δημοσίων σχέσεων του Δήμου Κατερίνης. Η προετοιμασία, η εργατικότητά, η μεθοδικότητα και η σχολαστικότητά τους, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
* Σημαντική, στην εκδήλωση, ήταν και η συμβολή του γνωστού συμπολίτη μας δημοσιογράφου Περικλή Χατζηγιάννη, πεπειραμένου σε τέτοιες καταστάσεις.
* Το «Kartell day & night» που είναι στο πεζόδρομο της Γ. Ολυμπίου στην Κατερίνη και το «GOLD CLUB» στην Παραλία είναι ανάμεσα στους φετινούς χορηγούς του Πιερικού Αρχελάου.
* Συγχαρητήριες επιστολές στάλθηκαν στον Πιερικό Αρχέλαο για την άνοδό του στην Α2. Συγκεκριμένα, από τον ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών που αναφέρει: «Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών σας συγχαίρουν για την άνοδο της ομάδας σας, στην Α2 Εθνική κατηγορία και σας εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα. Για τον Α.Ο.Κ. Ίκαροι Σερρών - Αθανασιάδης Αριστείδης – Πρόεδρος» και από τον Πανελευσινιακό «Ο Σύλλογός μας εύχεται καλή αγωνιστική παρουσία και στην Α2 που επάξια ανήλθατε. Θερμά συγχαρητήρια. Ιωάννης Φιλίππου – Πρόεδρος, Αντώνης Δασκαλάκης – Γενικός Γραμματέας».
* Από τώρα είναι μεγάλο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για τις κάρτες διαρκείας των αγώνων του Πιερικού Αρχελάου τόσο στην Α2, όσο και στο πολυπόθητο νέο κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Σύντομα ο σύλλογος με ανακοίνωσή του θα γνωστοποιήσει τη διάθεσή τους.
* Άρχισαν οι προεγγραφές για την ερχόμενη περίοδο στην Ακαδημία – Σχολή Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ομάδας στην οδό Δημ. Σταδίου 9, ή στο τηλ 23510 32153, καθημερινά 6 – 9 μ.μ.
* Τέλος, στην Εθνική Εφήβων κλήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Ευθύμης Δημητρόπουλος, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Λιθουανία. Ο Δημητρόπουλος επέστρεψε από τη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ όπου είναι εκεί σε κολέγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast