2.6.10

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0: Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ.

Ντράγκαν Κοκότοβιτς: προπονητής Πανσερραϊκού

«Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε ισορροπία μέσα στο παιχνίδι. Εμείς δημιουργήσαμε δυο – τρεις ευκαιρίες και ο Πιερικός είχε μία – δύο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και στο τέλος δίκαια κερδίσαμε. Είναι η τέταρτη συνεχή νίκη για την ομάδα μας στα play off αλλά ακόμη τίποτε δεν τελείωσε γιατί απομένουν δύο παιχνίδια και ακόμη δεν είμαστε σίγουροι ότι καταφέραμε να ανέβουμε στη Σούπερ Λιγκ. Στον Πιερικό και στο συνάδελφο μου εύχομαι καλή πορεία».

Σούλης Παπαδόπουλος: προπονητής Πιερικού

«Μέσα σε λίγες ημέρες είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζουμε τον Πανσερραϊκό και δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι, αλλά νομίζω πως το σημερινό παιχνίδι ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό στην Κατερίνη. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, δεν σταθήκαμε τυχεροί στη φάση με τον Θάνου και έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Πανσερραϊκός είχε κάποιες ευκαιρίες, ιδιαίτερα από στημένα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μπήκε δυνατά και αυτό το γνωρίζαμε, κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και μετά πρόσεξε περισσότερο την άμυνα του. Προσπαθούσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε την ευκαιρία με τον Εξουζίδη και λογικό είναι προς το τέλος, έτσι όπως είχαμε ανοιχτοί, να δεχθούμε ένα δεύτερο γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό και στον κ. Κοκότοβιτς και εύχομαι το καλύτερο. Στη σημερινή αναμέτρηση πολύ μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι δύο επόπτες. Τρία – τέσσερα οφσάιντ δικά μας δεν ήταν, χωρίς αυτό, όμως, να μειώνει καθόλου τον Πανσερραϊκό».

Δημήτρης Κοτταράς: ποδοσφαιριστής Πανσερραϊκού

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Πιερικό, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές γιατί έπαιξαν για την αξιοπρέπεια τους, τουλάχιστον σήμερα. Το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ δύσκολο και στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος δικαιούται κάτι καλύτερο. Μου άρεσε που οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, αν και δεν είχαν κίνητρο, αγωνίστηκαν για τη φανέλα και την ιστορία της ομάδας τους. Όσο για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια, αλλά παρόλο που έχουμε κάνει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στα μπαράζ τίποτε δεν έχει κριθεί και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε».

Θανάσης Παντελιάδης: ποδοσφαιριστής Πιερικού

«Μέσα σε τρεις ημέρες παίξαμε δύο παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κανένα. Το σκορ της Κυριακής μας πείραξε πολύ και θέλαμε πολύ τη ρεβάνς καθώς στεναχωρηθήκαμε από το πρώτο αποτέλεσμα. Σήμερα δείξαμε μέσα στο γήπεδο ότι θέλαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αποδεικνύοντας ότι παίζουμε για την ομάδα μας. Μπήκαμε καλά, ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά με τη φάση του Θάνου και με κάποια οφσάιντ που έδωσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε λίγο ο Πανσερραϊκός, αλλά στο δεύτερο γκολ μου γίνεται καθαρό φάουλ και στη συνέχεια γίνεται η αντεπίθεση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω την προσπάθεια του Πανσερραϊκού και του δίνω συγχαρητήρια για τις δύο νίκες και μακάρι να πετύχει το στόχο του».

πηγή: panserraikos.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast