26.6.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΙΤΣΙΟ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ.

Τη συμφωνία με τον Απόστολο Ίτσιο για τα επόμενα δυο χρόνια ανακοίνωσε η ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ο Κατερινιώτης πορτιέρο μετά τη συμφωνία του με τους Ποντίους παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ της πόλης, μαζί με τους Λευτέρη Σταφίδα, Δημήτρη Κυρτέγο, Δημήτρη Παπατολίκα και Νίκο Σαββίδη.
Ο Απόστολος Ίτσιος που παίζει κάτω από τα δοκάρια, είναι γεννημένος στις 25 Νοεμβρίου 1987 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φωκικό, ως δανεικός από τον Πιερικό.
Ο Λευτέρης Σταφίδας που αγωνίζεται σαν αριστερός μπακ χαφ γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου 1990 και τελευταία του ομάδα ήταν ο Θερμαϊκός Θέρμης. Το πρώτο εξάμηνο ανήκε στο δυναμικό της Ρόδου.
Ο Δημήτρης Κυρτέγος είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1987 και αποκτήθηκε από την ΑΕ Καρίτσας. Αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός.
Ο τερματοφύλακας Δημήτρης Παπατολίκας γεννήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 1987 και τη σεζόν που μόλις τώρα ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός από τον Πανθρακικό στην Ελπίδα Σαπών.
Τέλος, ο Νίκος Σαββίδης που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Πυργετού. Είναι γεννημένος στις 14 Νοεμβρίου 1989.
Οι ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν στα νέα γραφεία του ΤΑΠ ΑΕ Ποντίων που βρίσκονται στη Βασιλείου Β' 2.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό σχεδιασμό, προχωράει, με τους Νίκο Θεοδοσιάδη και Κώστα Πόδα να εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν τους Ποντίους.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ; ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

    ΝΤΟΥΜΟ ΞΥΠΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτές οι κινήσεις π.χ., δείχνουν ότι οι πόντιοι στρέφονται στα παιδιά της περιοχής μας. Να δούμε τί στροφή θα είναι αυτή του Πιερικού μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast