4.6.10

Απαντητική επιστολή του Κωνσταντίνου Τόσκα σε δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου.

Απαντητική επιστολή του Κωνσταντίνου Τόσκα σε δηλώσεις του Σούλη Παπαδόπουλου

Σε δηλώσεις του ο Παπαδόπουλος είχε αναφέρει ότι <<για να έρθει κάποιος στον Πιερικό, πρέπει να έχει τις σωστές βάσεις και όχι να είναι ΓΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ>>.και ότι <<κάποιοι έκαναν τον Δημήτρη Τόσκα, 15 χρονών επαγγελματία και αυτό είναι έγκλημα>>.

Εγώ λοιπόν απαντώ ότι:

1ον , ο Δημήτρης Τόσκας είναι τώρα 19 ετών

2ον , έχει στον Πιερικό 2 χρόνια. Άρα έγινε επαγγελματίας 17 και όχι 16 χρονών,

3ο ,ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ που αναφέρει ότι τον έκαναν επαγγελματία (οι εγκληματίες), είναι η τωρινή διοίκηση και αυτός που ήταν και τότε προπονητής, ο Παπαδόπουλος(άρα τα εγκλήματα τα έκανε ο ίδιος).

4ο , σε δηλώσεις του στη ΔΙΟΝ τηλεόραση και σε εκπομπή του Μπάμπη Πεϊδη, αναφέρει ότι αυτός έστειλε στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ της χώρας μας τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τόσκα. Πράγμα τελείως αναληθές.

Την χρονική εποχή που ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Πιερικού συμμετείχε στην Εθνική Νέων, ο Παπαδόπουλος ήταν ΑΝΕΡΓΟΣ και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να βρεί ομάδα να εργαστεί. Εκτός αυτού, γιατί δε τον έστειλε την πρώτη χρονιά που ήταν προπονητής στον Πιερικό;

5ο , δε μπορεί ο ίδιος που λέει (και ψεύδεται), ότι τον έστειλε στην Εθνική Νέων, να τον προσβάλλει παράλληλα μπροστά σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και το ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΕΑΜ, λέγοντας ότι την φανέλα που φοράει της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ, την βρίσκει και στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!!! (Έλεος. προπονητής Β΄Εθνικής κατηγορίας και στον πάγκο του ιστορικού Πιερικού μας. Έλεος!!!!)

Και ΡΩΤΩ:

Αφού την τιμημένη φανέλα της ΕΘΝΙΚΗΣ μας που φοράνε οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ, νεαροί ποδοσφαιριστές της χώρας μας, την βρίσκει στα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, προπονητές σαν κι ΑΥΤΟΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;

Και φυσικά δεν είναι τυχαίο που κατά καιρούς πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν εκφραστεί με τα χειρότερα λόγια για το πρόσωπό του. Και στην τελική, αν δε του κάνει ο ποδοσφαιριστής, ΑΣ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ !

Να λάβετε υπ όψιν, ότι παρόλο που βρίσκομαι στο χώρο και ο ίδιος για χρόνια ΠΟΤΕ δεν ανακατεύτηκα ΠΟΤΕ δε σήκωσα τηλέφωνα να παρακαλέσω. (Αυτό το ξέρουν καλά και η διοίκηση και ο ίδιος).

Αλλά βλέποντας όσα γίνονται και αφού πλέον το πρωτάθλημα τελείωσε και η ομάδα έχει βγεί από τους στόχους της, έπρεπε κι εγώ να δώσω τις απαντήσεις μου.

Τόσκας Κωνσταντίνος

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Πιερικού

17 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ...ΟΛΗ Η ΠΙΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ..ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ Κ'ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ...ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΟΥΛΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙ ΤΟΝ Κ. ΝΤΟΥΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχεις δίκιο μεγάλε.ξεχνούσε την σαλιάρα ομως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά τελείωσε...είναι παρελθόν ο συγκεκριμένος. Και πιστεύω ότι η νέα είναι καλή επιλογή. Έκλεισε μια σελίδα που πονούσε την ομάδα και τον κόσμο της. Αλλάζει σελίδα προς το καλύτερο ο Πιερικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. PARELTHON O SOULIS...TELEIWSE...ADE STON KORUDALLO...GIA EKEI EISAI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Swstos o kurios kwstas....sto kalo kyrie souli....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΣΟΥΛΙΣ-ΜΙΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σούλης εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα.Μιλα παντα για τον ευατο του και οχι για την ομάδα.Λεει νίκησα,και οχι νικήσαμε.Λεει χασαμε και οχι εχασα.

    Και αυτο που εγινε με τον Τοσκα δεν ηταν σωστό.Δεν μιλάς ετσι.Εαν ερθει ομως ο Χαντζάρας που ακούγεται,καλή Γ Εθνική.Θα πέσουμε στάνταρ,γιατι απλα ο τύπος είναι τυχαίος.Στην κυριολεξία τυχαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. nai, eidame kai ton katsavaki persy poy den htan tyxaios!

    lypamai poly poy edioksan etsi ton iroa souli papadopoulo, poy kathe xrono phgaine thn omada olo kai pio psilla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den einai dynaton o toskas na kanei 25 symetoxes sthn ethnikh omada kai na mhn mporei na kanei 10 symetoxes ston pieriko ....eleos kyrie souli....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kyrioi ena paidi exoume sthn omada pou paizei ethnikh....kai anti na to proothisoumai....tou kaname spasimo neyrwn.....kai an h fanela ths ethnikhs einai gia ta panygiria o kyrios aytos einai gia to tsirko......ntroph

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΡΑΦΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΣΟΥΛΗΣ.ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ? ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ. ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. exei h omada 2-3 pitsirikades opws o toskas o koits kai anti na paroun thn fanela sto spiti tous kai na paizoun kathe kiriaki tous vlepoume ston pagko h sthn kerkida.kai anarwtieme pws 8a niwthoun ekeinh thn stigmh...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. eutixws soulh feugeis me xontro paketo sthn tsepi sou giati o xeimwnas tha einai diskolos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλα του τα εχωσε ο Κωσταs το μονο που τον ενδιαφερει ειναι να φερνει δικουs του παιχτεs για να πεζουν και τα δικα μαs παιδια ηταν παντα εκτοs αποστοληs!Καλα εκανε η διοικιση και τον εδιωξε πραγμα που επρεπε να το ειχε κανει ποιο νωριs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast