10.6.10

Β' ΕΘΝΙΚΗ: ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΟΦΗ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΕΡΡΩΝ)

(33' Παπάζογλου κεφ - 46' Ογκουνσότο σουτ)

Στο 22' δοκάρι ο Γαλανόπουλος


Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Κοτταράς, Γαλανόπουλος, Παπάζογλου (90' Βοσκόπουλος), Τάντιτς, Μπανγκουρά (81' λ.τ Τράκις), Κάστρο, Σκάγκλια (70' Καλί), Ανάκογλου, Μιχαήλ, Γεωργιάδης, Ν. Ζαπρόπουλος.


ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Βεζυρίδης, Κωσταντινίδης (81' Καρακατσάνης), Ακότο (46' Ογκουνσότο), Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος, Πόποβιτς, Νατσούρας, Βλόνταρτσικ, Κατσικογιάννης (62' Σταυρακάκης), Μπερτίν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαϊας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δάλλας, Τάτσης (Ηπείρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιχαήλ, Τάντιτς, Τράκις - Ακότο, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Κωνσταντινίδης, Ογκουνσότο, Μπερτίν
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 52' Μπούρμπος

ΣΧΟΛΙΟ: Επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα για τον Πανσερραϊκό που αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΟΦΗ στο κατάμεστο δημοτικό στάδιο Σερρών και τερμάτισε στην πρώτη θέση των πλέι οφ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Σταθόπουλου βρήκε τους παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς να πανηγυρίζουν έξαλλα με τους φίλους του συλλόγου την επάνοδο στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από μια περιπετειώδη χρονιά στη Β’ Εθνική. Σε ένα παιχνίδι όπου κυρίαρχα στοιχεία ήταν το πάθος και η δύναμη, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Παπάζογλου και εκμεταλλεύτηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο το αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Μπούρμπου, διατηρώντας το ισόπαλο 1-1 από το τέρμα του Ογκουνσότο μέχρι το τέλος.
Ο ρυθμός ήταν κακός στα πρώτα 20 λεπτά όπου είχαμε παιχνίδι κέντρου και δυνατές μονομαχίες, αλλά στο 22’ ο Γαλανόπουλος έδωσε ζωή στο ματς αφού το σουτ που πραγματοποίησε, «έγλειψε» το δοκάρι των φιλοξενούμενων και έφυγε άουτ. Η επόμενη αξιόλογη φάση αφορά το τέρμα των «λιονταριών» στο 33’, όταν μετά από σέντρα του Τάντιτς και δυνατή κεφαλιά του Παπάζογλου η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνιά του -ανήμπορου να αντιδράσει- Βεζυρίδη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι «μελανόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο διαιτητή κάνοντας λόγο για φάουλ του σκόρερ στη φάση.
Με τους προβολείς να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια και το δεύτερο μέρος να ξεκινά με 40 λεπτά καθυστέρηση, οι Κρητικοί πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιαδιασμό και «πάγωσαν» τους οκτώ χιλιάδες φίλους του συλλόγου. Ήταν το 46’, όταν οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου βγήκαν στην αντεπίθεση και από έξυπνη πάσα του Πόποβιτς στον νεοεισελθόντα Ογκουνσότο, ο τελευταίος πλάσαρε εύστοχα τον Κοτταρά και έφερε το ματς στα ίσια. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν έξι λεπτά αργότερα, αφού ο Μπούρμπος τιμωρήθηκε από τον Σταθόπουλο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Γαλανόπουλο και πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Παρά το μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν ένα ακόμα τέρμα στο 69’ με τον Βλόνταρτσικ αλλά αυτό ακυρώθηκε μετά από λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του πρώτου βοηθού κ. Δάλλα. Τα τελευταία 20 λεπτά κύλησαν όπως ακριβώς και τα πρώτα είκοσι του αγώνα, με τα σκληρά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν και το πάθος να περισσεύει...


* Μία ωρα πριν ξεκινήσει το ματς και το Δημοτικό Γηπέδο Σερρών είναι κατάμεστο!

** Στο 38' διεκόπη προσωρινά το παιχνίδι, λόγω πτώσης της τάσεως του ρεύματος στους πυλώνες του γηπέδου. Ωστόσο, το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από ένα λεπτό κανονικά με τους προβολείς να παραμένουν κλειστοί.

*** Μετά από 40 λεπτά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο λόγω της πτώσεως της τάσεως του ρεύματος!

Τελική Βαθμολογία Play Off
ΘέσηΟμάδαΒαθμοίΤέρματα
1Πανσερραϊκός149-3
2ΟΦΗ129-8
3Εθνικός911-11
4Πιερικός26-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast