9.6.10

ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΥΡΑ 5 ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠAΔΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΑΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ Β΄ΕΘΝΙΚΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ PLAY OFF ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ S.L. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ.

ΜΕ ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ &
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Π ΘΥΡΑ 5

7 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπράβο στον Σούλη και ενα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα όσα πρόσφερε στον Πιερικό.

    Δυστυχώς η μιζέρια και ανικανότητα νίκησε και πάλι.Πιστευω να κρατήσουν το τηλέφωνο του Σούλη γιατί κατα τον Δεκέμβριο θα τον ψάχνουν πάλι να σώσει την ομάδα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ
    ΠΟΛΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. gleiftes pantou kai apo ena euxaristirio....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Esy apo pano mono ena epitheto mporei na se xaraktirisei plhros: ANYPARKTOS ! Den anikeis sthn oikogeneia toy Pierikou...makria aytoi poy theloun na vlapsoun thn Pierikara!

    GATE 5
    CENTRE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι γλειψιμο ειναι αυτο ρε..??Δεν τελειωνει ποτε το σαλιο σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιον γλυψαμε και γιατι ρε ανυπαρκτε ανωνυμε. Ο Σουλης ρε μαλακα εφυγε και εβγαλε η θυρα 5 ενα ευχριστηριο για την προσφορα του εσενα αν σε πειραξε στα αρχιδια μας. Εμεις ολοι βαζουμε μια υπογραφη.Εσυ ποια υπογαφη βαζεις για να ξερουμε ποιοι ειναι οι εχθροι του Πιερικου μας για να φιλαγωμαστε.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αστους ακομη δειχνουν το κομπλεξ κατωτερωτητας που διακατεχουν ανεκαθεν...Χθες ολο το γηπεδο αποθεωνε τον Σουλη και αυτος μας λεει ακομη για γλειψυμο...Δεν ξερει τι του γινεται μου φαινεται...Οι εχθροι του Πιερικου μακρια!

    υγ: Μπραβο στους Μελανολευκους για την παντελη απουσια τους χθες απο το ματς. Ετσι παιδες...Μονο στα ευκολα να ειστε κοντα...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............
    ΘΥΡΑ-5 FOR EVER !!!
    BATAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast