19.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Ο ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει τα τέλος της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστήStanton Fredericks. O νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής είχε το πρωί του Σαββάτου (19-06-2010) συνάντηση με εκπροσώπους της ΠΑΕ ενώ λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσει την Κατερίνη έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ήταν 2,5 υπέροχα χρόνια για μένα και την οικογένειά μου στην Κατερίνη. Πιστεύω ότι συνέβαλα και εγώ ώστε ο Πιερικός να φτάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη θερμή υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. O Πιερικός θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

πηγή: pierikosfc.gr

3 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστούμε Φρέντερικς για τα 2,5 χρόνια παρουσίας σου στην ομάδα μας. Ας ελπίσουμε ο αντικαταστάτης σου να ισάξιος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Etsi fred, ki emeiw tha se thymomaste gia panta,se eyxaristoume!
    na ta vlepoun ayta kapoioi alloi (martinez)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναλυτικος πινακας με τα συμβολαια που ληγουν στην ομαδα και τα πιθανα σεναρια παραμονης-αποδεσμευσης παικτων του περσυνου ροστερ, μονο στο www.pierikosfc.forumgreek.com
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast