7.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΕΛΟΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ.

Παρελθόν από τον πάγκο του Πιερικού αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Σούλης Παπαδόπουλος. Το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως ανέφερε ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ήταν το τελευταίο για αυτόν στην τεχνική ηγεσία των "μελανολεύκων", παρά την αρχική πληροφόρηση που ανέφερε πως η σεζόν για τον Πιερικό θα ολοκληρωνόταν με τον Παπαδόπουλο στο "τιμόνι". Πλέον, ερωτηματικό υπάρχει όσον αφορά σε αυτόν που θα κατευθύνει τους παίκτες, στον αγώνα με τους Πειραιώτες, με υποψηφίους τους Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Παναγιώτη Νάση και Γιώργο Μαυρομουστακίδη.
Απίθανο είναι να βρίσκεται στον πάγκο του Πιερικού ο αντικαταστάτης του Σούλη Παπαδόπουλου, που όπως, πρώτο από όλα τα μέσα το katerinisport ανέφερε, πιθανότατα θα είναι ο Γιώργος Χαντζάρας.

1 σχόλιο:

  1. Όταν ήρθε ο Σούλης (την πρώτη φορά), ήμουν αντίθετος. Έλεγα χαρακτηριστικά "όχι ρε συ, τον Σούλη της Προοδευτικής και του Βόλου".
    Τώρα που φεύγει είμαι πάλι αντίθετος. (Σήμερα το πρωί τον είδα σε δρόμο της Κατερίνης και τον σταμάτησα, ως άγνωστος ανώνυμος οπαδός, ήθελα να του πω πολλά, αλλά του είπα μόνο "Ευχαριστώ" και του έσφιξα το χέρι)
    Κακά τα ψέματα ο Σούλης με κέρδισε!
    Πολλοί καλοί μου φίλοι (ξέρουν αυτοί), με τους οποίους με ενώνει εκτός από την φιλία και μια βαθιά εκτίμηση στην ευφυία τους και τον τρόπο σκέψης, διαφωνούν μαζί μου. Πιστεύουν ότι με τον Σούλη η ομάδα δεν έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, δεν έπαιξε την μπάλα που ταιριάζει στην Ιστορία του Πιερικού.
    Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους. θα επισημάνω όμως ότι:
    1) Λογικά ο Σούλης δεν είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος, λόγω συνθηκών ίσως (καταλαβαίνετε).
    2) Και τις τρεις χρονιές που βρέθηκε στον πάγκο μας, είχε από ένα βαρίδι στο λαιμό. Την πρώτη χρονιά, το βάραθρο στο οποίο παρέλαβε την ομάδα. Την δεύτερη τον στόχο (χα) άνετης παραμονής (έτσι απλά). Και την τρίτη, το λαγούμι Κατσαβάκη, χωρίς επιλογή παικτών και προετοιμασία (όπως και την πρώτη φορά άλλωστε).
    Παρ' όλα αυτά, και τις τρεις φορές ΠΕΤΥΧΕ τον ΣΤΟΧΟ! ;)
    Γι' αυτό πιστεύω ότι ΑΞΙΖΕ μια προσπάθεια. Άξιζε μια ολοκληρωμένη χρονιά, με προετοιμασία, μεταγραφές και στόχο την ΑΝΟΔΟ.
    Ο Σούλης δεν είναι ο Μουρίνιο, ΑΛΛΑ είναι εδώ, μας ξέρει και τον ξέρουμε, δεν είναι "γουρούνι στο σακί".
    ΑΥΤΑ.

    Να με συμπαθάτε αλλά τον Χατζάρα δεν θα τον χειροκροτήσω.
    Χειροκρότησα και τον Κατσαβάκη και τον Κοτταρά, και τι κατάλαβα;
    Ο κ. Χατζάρας θα πρέπει να κερδίσει το χειροκρότημα μου. Με έργα.
    Και τότε μαζί του.

    ΣΟΥΛΗ Ευχαριστώ ρε συ.
    Θα θυμάμαι (πιθανόν) για πάντα το ματς με τον Εργοτέλη, όπου όταν τελείωσε, ήθελα να ξανακατέβω στα εκδοτήρια και να ξαναπληρώσω εισητήριο. Γιατί πήγα στο γήπεδο, χάρηκα, και διασκέδασα. Δεν έφυγα με πονοκέφαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast