25.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΟΥΡΤΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΤΖΗ.

Παίκτης του Πιερικού για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Νίκος Πουρτουλίδης. Ο 27χρονος μέσος συμφώνησε με τους διοικούντες την ομάδα της Κατερίνης και αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή των "μελανολεύκων" ύστερα από αυτή του Σαμαρά. Ο Πουρτουλίδης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Καλαμάτα. Προηγούμενες ομάδες του ήταν οι Ηλυσιακός, Αστέρας Τρίπολης, Θρασύβουλος και ΑΕΚ.
Όσο για τον Κώστα Χατζή, απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέριες για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες ώρες.

4 σχόλια:

  1. kala pame! psonizoume apo tin ypovivasmeni kalamata. toulaxisto emeis tha sothoume sto telos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας παίκτης δεν κρίνεται από το αν η ομάδα του υποβιβάστηκε.
    Παρακολουθώ τον Πουρτουλίδη από το 2000, όταν έπαιζε στα τοπικά της Καβάλας.
    Δεν έπαιξε στην Καβάλα, γιατί οι τότε διοικούντες ψώνιζαν μόνο φτασμένους παίκτες κι όχι τα ταλέντα του νομού. Χάθηκαν πολλοί παίκτες από αυτή την λάθος λογική. Ενδεικτικά αναφέρω τους Ζωγραφάκη, Παπά και Μίγκα...
    Ο Πορτουλίδης, χωρίς να είναι ο "παικταράς", είναι παίκτης με ψυχή, παίκτης που θα τα δώσει όλα, παίκτης "εργαλείο" για τον προπονητή του. Δεν είναι τυχαίες οι πολλές συμμετοχές του ανά περίοδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλός παίκτης ο Πορτουλίδης για τη μεσαία γραμμή, πιστεύω θα βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε μια επίσκεψή μου στο φόρουμ των φιλάθλων της Καλαμάτας (gruppo nero) σε τόπικ για τον παίκτη μιλούσαν ιδιαίτερα κολακευτικά πάντως για την αξία του και για την προσφορά του.Στο γήπεδο θα δούμε.
    DIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast