18.6.10

ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΠΗΡΕ ΣΤΑΦΙΔΑ, ΣΑΒΒΙΔΗ, ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ.

Στην απόκτηση των Λευτέρη Σταφίδα και Νίκου Σαββίδη προχώρησε η ΜΑΕ Ποντίων προσθέτοντας έτσι δυο ακόμα νεαρούς στο δυναμικό της. Ο Κατερινιώτης Σταφίδας που έχει θητεύσει σε Ρόδο και Θερμαϊκό Θέρμης αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και είχε βρεθεί κοντά στους Ποντίους και τον Ιανουάριο και τελικά το "φλερτ" κατέληξε σε "γάμο" μερικούς μήνες αργότερα.
Όσο για τον Νίκο Σαββίδη, αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά του κέντρου και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιζε στην ομάδα του Πυργετού, στον 4ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.
Εξάλλου, ποδοσφαιριστής της ΜΑΕ Ποντίων θα είναι και για την ερχόμενη σεζόν ο Αλέξης Κούρτογλου που συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους νεοφώτιστους.
Οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους αλλά και παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες. Στο θέμα του τερματοφύλακα δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη, απομακρύνεται πάντως το ενδεχόμενο τη θέση κάτω από τα δοκάρια να υπερασπίζεται ένας εκ των Φιρινίδη και Σακελλαρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast