18.6.10

ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ...

Δικαιώθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, η ΠΑΕ Πιερικός από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ η οποία χορήγησε άδεια συμμετοχής στην κατερινιώτικη ομάδα για το πρωτάθλημα Super League 2010-11. Ωστόσο, παρότι δεν εκδόθηκε οριστική απόφαση για την ΠΑΕ Ηρακλής (θα εκδοθεί στις 24 Ιουνίου), η χορήγηση άδειας στην ΠΑΕ ΟΦΗ βάζει τέλος στα...όνειρα του Πιερικού για άνοδο "στα χαρτιά". Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής:

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Την αναβολή έκδοσης οριστικής απόφασης για την ΠΑΕ Ηρακλής μέχρι την 24η Ιουνίου 2010 προκειμένου να προσκομισθούν συμπληρωματικά έγγραφα στην Επιτροπή.

2. Τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στις ΠΑΕ ΟΦΗ, Πιερικός.

3. Τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα Super League 2010-2011 στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

- Σε συνέχεια της ανακοίνωσης για αναβολή έκδοσης της απόφασης οι «κυανόλευκοι» έλαβαν φαξ στο οποίο αναφέρονται οι λόγοι για μη έκδοσή της. Μεταξύ άλλων οι κυριότεροι άξονες αφορούν τις οφειλές Ντιέ, Κοβαλέφσκι, Ντάλα Μπόνα και Μπιλίσκοφ αφού υπήρξαν αμφιβολίες προς την εξέλιξη και το χρόνο και καλεί την ΠΑΕ Ηρακλής να προσκομίσει έγγραφα για τον χρόνο και την εξόφληση των παραπάνω ποδοσφαιριστών. Σημαντικό επίσης είναι το κομμάτι το οποίο αναφέρει πως η επιτροπή «δεν πείστηκε ότι γίνονται βήματα για την οικονομική εξυγίανση της εγγαλούσας» ενώ συνεχίζει «Ζητά προσκόμιση αδιάσειστων εγγράφων για την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Θεωρημένα ισοζύγια μέχρι 31 Μαΐου 2010 καρτελών ταμείου και λογαριασμών από 30.07.2009 έως και σήμερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast