1.6.10

Απορρίφθηκαν οι φάκελοι ΟΦΗ, ΠΙΕΡΙΚΟΥ, Εθνικού!

Σε τραγική κατάσταση είναι οι ομάδες της Β' που αγωνίζονται στα πλέι οφ και κατέθεσαν του φακέλους τους στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SoccerPlus μόνο ο Πανσερραϊκός που ουσιαστικά έχει ανέβει στη Σούπερ Λίγκα, πήρε άδεια και πληρούσε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια.

Ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίφθηκε λόγω πολλών ελλείψεων οικονομικών και άλλων. Επίσης απορρίφθηκε ο φάκελος του Πιερικού επειδή ο προπονητής του δεν έχει δίπλωμα!

Ο δε Έθνικός δεν κατέθεσε καν φάκελο!

Αν ο ΟΦΗ, ο Πιερικός ή ο Ηρακλής δεν ανατρέψουν την απόφαση σε δεύτερο βαθμό, είναι πολύ πιθανό ελλείψει άλλης ομάδας, να παραμείνει κόντρα στους κανονισμούς στη Σούπερ Λίγκα ο... Λεβαδειακός!!!

Η Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι αποφάσισε:

1.Να δεχτεί τυπικά και ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.
2.Να δεχτεί τυπικά και να απορρίψει ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.
3.Να δεχτεί τυπκά και ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Κέρκυρα.
4.Να δεχτεί τυπικά και να απορρίψει ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Πιερικός.
5.Να δεχτεί τυπκά και ουσιαστικά τον φάκελο που κατέθεσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι όποια ΠΑΕ δεν συμφωνεί με απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης έχει δικαίωμα έφεσης εντός πέντε (5) ημερών στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ".


πηγή: http://www.soccerplus.gr/article/aporrifthikan-oi-fakeloi-ofi-pierikoy-ethnikoy

5 σχόλια:

  1. δεν έχει δίπλωμα α' εθνικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=211850


    Απίστευτο μπάχαλο με την αδειοδότηση


    Απίστευτο μπάχαλο έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση της ΕΠΟ να μην δώσει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα στον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και τον Πιερικό.

    Κι αυτό γιατί βγήκε στην επιφάνεια πως καμία ομάδα από την Β' Εθνική δεν μπορεί να πάρει την θέση του "Γηραιού", αλλά ούτε και ο Λεβαδειακός.

    Μετά την ανακοίνωση για την μη χορήγηση πιστοποιητικού στον Ηρακλή, ήρθε η νέα "βόμβα". Ο φάκελος του ΟΦΗ, αλλά και αυτός του Πιερικού δεν θεωρήθηκαν πλήρεις, με αποτέλεσμα να μην πάρουν και αυτοί άδεια από την αρμόδια επιτροπή.

    Ταυτόχρονα έγινε γνωστό ότι ο Εθνικός δεν έχει καταθέσει καν φάκελο αδειοδότησης, κάτι που σημαίνει ότι οι παράγοντές του από το ξεκίνημα των πλέι οφ γνώριζαν πως ακόμα κι αν η ομάδα τους έπαιρνε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, δεν θα είχε δικαίωμα να αγωνιστεί σε αυτή. Αρα η συμμετοχή τους στην διαδικασία, στο μόνο που θα βοηθούσε ήταν να την... τινάξει στον αέρα.

    Ο ΟΦΗ πλέον έχει καταθέσει έφεση για να μπορέσει να πάρει την άδεια. Ετσι σε περίπτωση που πάρει και την δεύτερη θέση στα πλέι οφ, τότε θα μπορέσει να πάρει και την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Αν δεν τα καταφέρει όμως, τότε όλη η διαδικασία τινάζεται στον αέρα και κανείς δεν ξέρει, τουλάχιστον αυτή την ώρα να πει με σιγουριά ποια θα είναι η 16η ομάδα του νέου πρωταθλήματος.

    Από την άλλη πλευρά υπάρχει και ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί όμως, δεν μπορούν να "πατήσουν" πάνω στην απόφαση για μη αδειοδότηση του Ηρακλή και να μείνουν στην κατηγορία, γιατί η απόφαση αυτή αφορά την νέα περίοδο και όχι αυτή που έληξε και επίσης ορίζεται ρητώς πως σε τέτοια περίπτωση ανεβαίνει ομάδα από την Β' Εθνική και δεν παραμένει αυτή που έπεσε από την Σούπερ Λιγκ.

    Ετσι οι προσπάθειες του Λεβαδειακού για να μείνει στην Σούπερ Λιγκ εστιάζονται στο αν θα δικαιωθεί μέσω του CAS στην προσφυγή που έχει κάνει για την υπόθεση Μπιλίτσκοφ. Αν τα καταφέρει, τότε θα ανέβει μόνο μία ομάδα από την Β' Εθνική. Με τα τωρινά δεδομένα, μόνο ο Πανσερραϊκός μπορεί να είναι αυτός.

    Κι αυτό γιατί ναι μεν είναι στην πρώτη θέση των πλέι οφ, αλλά είναι και ο μόνος που έχει πάρει την άδεια για την νέα περίοδο. Αρα οι Μακεδόνες, ακόμα κι αν καταταγούν δεύτεροι στα πλέι οφ, δεν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός, αφού κανείς από τους άλλους τρεις αντιπάλους τους δεν θα μπορεί να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ. Συμπέρασμα; Ουσιαστικά δεν έχουν κανέα νόημα τα πλέι οφ για την άνοδο, καθώς μόλις μία ομάδα μπορεί να την κερδίσει!

    (1/6 22:25)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia pws ginete na palevame na boume play off enw o proponitis mas dn exei adeia na simetasxei stin a.....tlk eimaste mpourdelo kai oxi omada.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε και παίρναμε την άδεια για την συμμετοχή μας στη S.L., θα ήμαστε έτοιμοι ν' ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κατηγορίας;
    Ας είχαμε σ' αυτά τα τρία πρωταθλήματα που προηγήθηκαν, κανά 2-3 Παντελιάδηδες και κανά 2-3 Γιαζιτζόγληδες σαν βασικούς κι άλλους τόσους από πίσω ανερχόμενους, τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.
    Από τον Πιερικό όμως πέρασαν γύρω στους 70-80 ποδοσφαιριστές μέχρι τώρα, αλλά δυστυχώς πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ.
    Με το συμπάθειο αν είμαι υπερβολικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast