9.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ.

Με τρεις τερματοφύλακες θα συμπληρωθεί η 18αδα του Πιερικού για τον αγώνα με τον Εθνικό που θα είναι ο τελευταίος της σεζόν για τους "μελανολεύκους" αλλά και για τον Σούλη Παπαδόπουλο στο "τιμόνι" της ομάδας.
Η ομάδα, μετά το καθιερωμένο απογευματινό χαλάρωμα παραμονές αγώνα, δεν αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο, μιας και η σεζόν έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί (την Πέμπτη είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση). Οι απουσίες για τον Πιερικό στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς είναι ουκ ολίγες μιας και θα λείψουν οι τιμωρημένοι
Τασίδης, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Πλάτανος, Ρέγιες και Ολγκίν, ο τραυματίας Γιαζιτζόγλου καθώς και οι ανέτοιμοι Πέντα, Λαζαρίδης και Τσιντώτας.
Οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Κορυδαλλιώτης προπονητής είναι οι: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Κουδουνάς, Κωνσταντινίδης, Νίκου, Μίγκος, Παστός, Εξουζίδης, Κωτσιόπουλος, Μακρής, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Κοντέων, Κόιτς, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης, Θάνος και Γκουγκουλιάς.
Σύμφωνα με τον Παπαδόπουλο, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν στο παιχνίδι και νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πιερικού, για τη μη χρησιμοποίηση των οποίων έγινε πολύς λόγος κατά τη διάρκεια της θητείας του 42χρονου προπονητή στον πάγκο της κατερινιώτικης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast