15.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΛΓΚΙΝ ΚΑΙ ΡΕΓΙΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ "ΣΤΙΓΚΑ".

Χωρίζουν οι δρόμοι ανάμεσα στον Πιερικό και τους Λουτσιάνο Ολγκίν και Χοσέ Λουίς Ρέγιες. Το συμβόλαιο του Ολγκίν ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα και στον Αργεντινό φορ γνωστοποιήθηκε πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Το ίδιο άκουσε από τα χείλη των ιθυνοντων της ΠΑΕ Πιερικός και ο Ρέγιες. Η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώνεται 30 Ιουνίου 2011, αλλά πιθανότατα τις επόμενες ημέρες, θα δοθεί τέλος σε αυτή, κοινή συναινέσει.
"Θετικός" ο Φρέντερικς.
Αντίθετα, κάτοικος Κατερίνης δεν αποκλείεται να είναι και για την ερχόμενη σεζόν ο Στάντον Φρέντερικς. Ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο δυναμικό του "μελανόλευκου" συλλόγου, παρά τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε.




14 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω. Η άμυνα που ήταν το δυνατό μας χαρτί φέτος πάει να διαλυθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάζω στο novasports.gr

    "Φεύγει από τον Πιερικό ο Μαρτίνεζ"
    Aποχωρεί από τον Πιερικό ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ.
    Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός και η διοίκηση της μακεδονικής ΠΑΕ δεν τα βρήκαν στον οικονομικό τομέα αναφορικά με την υπογραφή νέου συμβολαίου μιας και ο παίκτης δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση των "μελανόλευκων" που περιλαμβάνει μείωση των αποδοχών του.Παρόμοιες προσφορές έχουν γίνει και στους Φρέντερικς και Ολγκίν, που μένουν ελεύθεροι και αναμένεται η απάντησή τους τις προσεχείς ημέρες. (15/6 19:26)"..........


    Η Αλήθεια όμως,είναι όπως πάντα διαφορετική.
    Του Μαρτίνεζ του χρωστούν 45.000 Ευρώ απο την φετινή σεζόν,και του προτείνουν 13.000 Ευρώ,
    αυτή είναι η αλήθεια.

    Αλλά τις γνώμες των παιχτών και την αλήθεια για τα οικονομικά δεν τολμούν να τα γράφουν οι δημοσιογραφάρες της Πιερίας,και είναι γνωστοί οι κύριοι..

    Καλά που είναι και το katerinisport και μπορούμε να μάθουμε την αλήθεια,γιατί εάν περιμέναμε τους
    "παλιούς" αθλητικογράφους,τώτε θα περιμέναμε ακόμη.

    Πιπέρι πιπέρι,μην πούμε κάτι για την ΠΑΕ.

    Λοιπόν η ΠΑΕ σκίζει απο οργάνωση.

    Τώρα έβαλαν τον Λαγδάρη να κάνει διαπραγματεύσεις με τους παίχτες,παράλληλα με τον προεκλογικό του αγώνα για Δήμαρχος.

    Τόσο σοβαρή δουλειά είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για τους "ιθύνοντες".

    Το στοιχηματάκι να είναι καλά και όλα τα άλλα να πάνε να.......

    KYP KATERINI-FOREVER PIERIKOS


    Υ.Γ.
    Και την ήταν αυτό την περασμένη Τετάρτη στον τελευταίο αγώνα της ομάδος μας.
    Ήρθε ο Χατζάρας και έκατσε στα VIP δίπλα στον Λαγδάρη και κρατούσε σημειώσεις για τους παίχτες σε έναν παντελώς αδιάφορο αγώνα που κανονικά ήταν να λήξει 2-2 αλλά απο λάθος έληξε 3-3,και όσοι καταλαβαίνουν καταλαβαίνουν.

    Και κρατούσε λοιπόν σημειώσεις ο Χατζάρας να μας δείξει τι δηλαδή,ότι είναι δουλευταράς ?

    Ας έβλεπε τον αγώνα απο την Βέροια μέσω connex και να μην εμφανιζόταν στο γήπεδο,αφού ήταν ο τελευταίος αγώνας του προπονητής μας Σούλη Παπαδόπουλου.
    Αυτό είναι ατόπημα και δείχνει παντελώς έλλειψη συναδελφικής αλληλεγγύης.
    Αλλά που να τα σκεφτεί αυτά ο Χατζάρας της παράγκας και των Μητροπουλέων....

    Εγώ βλέπω ότι τώρα δήθεν στρέφονται σε ντόπια ταλέντα και πράσινα άλογα,η σεζόν απο τώρα φαίνεται χαμένη,εδώ είμαστε και θα τα λέμε.


    KYP-KATERINI
    FOREVER PIERIKOS
    ONLY THE TRUTH
    NO LIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λές "κυρ",

    αλλά ποιός θα σε ακούσει?
    και τι θα αλλάξει?

    Τίποτα απολύτως.

    Είναι άσχετοι εκεί στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ,
    δεν θέλουν,
    δεν ξέρουν και
    δεν μπορούν.

    ¨Οσο για το στοιχηματάκι που λές,εκεί μάλλον....

    θέλουν,
    ξέρουν και
    μπορούν.


    Σκέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KYP-KATERINI έγραψε:
    "Εγώ βλέπω ότι τώρα δήθεν στρέφονται σε ντόπια ταλέντα και πράσινα άλογα,η σεζόν απο τώρα φαίνεται χαμένη,εδώ είμαστε και θα τα λέμε."

    Δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση στα γραπτά σου.

    Φαίνεται ότι η αλλαγή σχεδιασμού της Π.Α.Ε. οφείλεται στο νέα οικονομικά της δεδομένα και του ποδοσφαίρου μας.
    Είμαι θιασώτης της κερκίδας του Πιερικού μας σ' όποια θέση και να βρίσκεται η ομάδα μας.
    Θα πορτιμούσα όμως να βλέπω τον Πιερικό να "υποφέρει" από τις προσπάθεια των ντόπιων παικτών και όχι από παίκτες "αλεξιπτωτιστές", που η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του είδους των παικτών, πέρα από το οικονομικό τους, δεν τους πονάει απολύτως τίποτε άλλο!
    Ακόμη και οι επιτυχίες της ομάδας μας μ' αυτόν το τρόπο είναι προσωρινές.
    Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πέρασαν απ' την ομάδα μας περισσότεροι από εκατό ποδοσφαιριστές.
    Είναι μετρημενοι στα δάκτυλα αυτοί που θα ξανάρθουν στη πόλη μας, επειδή κάποτε ήταν παίκτες του Πιερικού μας, ενώ τους ντόπιους παίκτες θέλοντας και μη τους ενδιαφέρει η υστεροφημία τους, γιατί και μετά τον Πιερικό θα ζήσουν εδώ για πάντα κι αν δεν θα έχουν πετύχει κάτι παράπανω με την ομάδα μας, σίγουρα θα μείνει στην Ιστορία το ότι προσπάθησαν να πετύχουν.
    Τι να κάνουμε όμως αυτή είναι η αλήθεια και είναι γεγονός ότι στην Ιστορία του Πιερικού μας υπάρχουν ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν δεν έκαναν στην ομάδα μας την καριέρα που ονειρεύονταν, αλλά εξακολουθούν να νοιάζονται γι αυτήν και μάλιστα τιμούν την φανέλα με την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των παλαιμάχων.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝΜΕΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ξερόλας κυρ Κατερίνης ξέρει και τα ποσά που χρωστάνε στους παίχτες. Ήταν μαζι τους όταν υπόγραφαν τα συμβόλαια και όταν πληρώνονταν απο τους παράγοντες τις δόσεις. Ο κύρ Παπαγαλάκος. Που του σφυρίζουν κάτι και έρχεται να τους το προωθήσει. Κι επειδή έμαθε καλά απο την κερκίδα και την τηλεόραση το ποδόσφαιρο, τοποθετείται και για τη νέα χρονιά. Που ακόμα δεν άρχισε. Και που για πρώτη φορά ξεκινάει με σωστή φιλοσοφία μετά απο 15 χρόνια. Ανθρωπάκο συνεχίζεις να με προκαλείς με τις ασυναρτησίες και τις βλακείες που γράφεις. Είσαι ένα γραφικό αγοράκι που λές απλά την άποψή σου η οποία είναι σεβαστή κι αυτή. Ο καθένας δικαιούται να έχει τη δική του. Επειδή κάνει μπαμ όμως το πόσο ανιστόρητος είσαι, ανύπαρκτος ιστορικά, κάνε μια αναδρομή στο παρελθόν, πρόσφατο και παλαιότερο και θα καταλάβεις πως δημιουργήθηκε αυτός ο μεγάλος Πιερικός. Που θα μιλήσεις εσύ για τους παλιούς αθλητικογράφους και τη δουλειά που κάνουν. Για να έχεις λόγο και άποψη για κάτι πρέπει να το ξέρεις πρώτα καλά πολύξερε. Και απο το ύφος και τα γραφόμενά σου, καταλαβαίνω ότι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Πιερικός δεν είναι τα πρόσωπα. Πιερικός είναι όποιος προσφέρει. Αυτός που εντός και εκτός γηπέδου καταθέτει την ψυχή και την αγάπη του στην ομάδα. Κι αν νομίζεις ότι τα χιλιάδες ευρώ που δαπανήθηκαν απο τη στιγμή που ανέλαβε ο Ντούμος την ομάδα έπιασαν τόπο, τότε συνέχισε να γράφεις αυτά που γράφεις. Και να τα διαβάζεις πλέον μόνος σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αξιότιμε κύριε Πείδη,

    δεν γνωρίζω τον ρόλο που παίζεται στο Πιερικό Ποδόσφαιρο,αυτό το γνωρίζετε μόνο εσείς.

    Ούτε γνωρίζω την ακριβή σας σχέση με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

    Αφήστε τις Ταρζανιές και τους Χαρακτηρισμούς και απαντήστε στο καθαρά δημοσιογραφικο κομμάτι που έθεσα,αφού λέτε ότι είστε δημοσιογράφος,που καταγράφει την αλήθεια και είστε ταγμένος στην αλήθεια.

    Και εάν λέω ψέμματα...να βάλουμε κανα στοιχηματάκι.

    KYP-KATERINI
    FOREVER PIERIKOS
    ONLY THE TRUTH
    NO LIES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πες τα ρε Μπαμπη !
    Εχει βγει ο καθε πικραμενος, ανιστοριτος, να πει το μακρυ του και το κοντο του... Τι να πω...
    Εχουμε απο τις καλυτερες και μακροχρονιες δοιηκησεις που υπηρξαν ποτε στην Β' εθνικη.
    Το ενα τους ξυνιζει και το αλλο τους βρωμαει... Μεγαλο μπατζετ με ξενους παικτες το σιχαινονται, μικρο μπατζετ με γηγενεις παικτες το θεωρουν αποτυχημενο (ενω οταν ειχαμε μεγαλο μπατζετ λεγαν ακριβως το αντιθετο). Ε πειτε μας επιτελους εσεις κυριοι τι ακριβως να κανουμε... Ελεος πια...Η' ακομα καλυτερα μπητε εσεις στην δοιηκηση αν πραγματικα αγαπατε τοσο πολυ τον Πιερικο και καντε εκει κουμαντο...Ξερολες, ε ξερολες...Οσο υπαρχετε εσεις ποτε δεν θα παει μπροστα ο Πιερικος...Ευτυχως ειστε μετρημενοι στα δαχτυλα των χεριων, ουτε καν των ποδιων...

    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΖΟΥΜΕ, ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ !!!
    ΠΙΕΡΙΚΟΣ Εναντιων ΟΛΩΝ !!!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 5 !!!

    ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος είπε...
    "Ε πειτε μας επιτελους εσεις κυριοι τι ακριβως να κανουμε... Ελεος πια...Η' ακομα καλυτερα μπητε εσεις στην δοιηκηση αν πραγματικα αγαπατε τοσο πολυ τον Πιερικο και καντε εκει κουμαντο..."

    ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΤΙΚΑ

    Η καρέκλα της ομάδας είναι το ίδιο επικίνδυνη με την ηλεκτρική καρέκλα.
    Ένας λάθος χειρισμός και γίνεσαι ένα με την καρέκλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρχικά να σου πώ κυρ τέτοιε, ανύπαρκτε ανθρωπάκο μου, ότι ο ρόλος μου στο ποδόσφαιρο της Πιερίας, είναι να καταγράφω τα γεγονότα. Κι αν θεωρείς Ταρζανιά την αγανάκτησή μου στις ηλιθιότητες που κατά καιρούς αναφέρεις εδώ μέσα, κάλλιστα θα μπορούσες να παίξεις το ρόλο της τσίτας στο κομμάτι γιατί θα σου πήγαινε. Και μη ξεχνάς ότι εσύ το ξεκίνησες αυτό απευθυνόμενος στο όνομά μου. Κι αν ήμουν κάπου λάθος, να είσαι σίγουρος ότι θα το έψαχνα για να διορθώσω το λάθος μου. Αλλά να κινδυνεύσω εγώ να φάω μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση από τον Πιερικό, επειδή εσύ ο ανύπαρκτος λές κάτι εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία σου…Ε όχι ρε σύ τεράστιε, άστο δε θα πάρω. Γεγονότα είναι αυτά που λαμβάνουν χώρα και πρέπει να τα αναφέρουμε ώς οφείλουμε. Γεγονότα δε θεωρούνται αυτά που ως καλός παπαγάλος παπαγαλίζεις εσύ, γνωρίζοντας μονάχα εσύ τον λόγο για τον οποίο το κάνεις. Γεγονός θεωρείται, η δήλωση ενός ποδοσφαιριστή, από αυτούς που εσύ αναφέρεις, ότι δεν έχει πληρωθεί τα δεδουλευμένα του και η κατάθεση προσφυγής για να τα διεκδικήσει. Γεγονός δεν αποτελεί η δική σου τοποθέτηση γιατί απλά είσαι ανύπαρκτος, ποδοσφαιρικά, ονομαστικά και ουσιαστικά, γιατί απλά εκμεταλλευόμενος την ανωνυμία σου, λες ότι βλακεία θέλεις χωρίς καμία επίπτωση. Ακόμα και δίκιο να έχεις είσαι τόσο κομπλεξικός στις τοποθετήσεις σου, που δεν πείθεις κανέναν. Και να σου πώ και κάτι άλλο…Οι δύο μεγαλομέτοχοι, είναι ότι καλύτερο έτυχε την ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Έχουν βάλει τόσα χρήματα, όσα δεν έχουν βάλει όλοι οι παράγοντες στη μακρόχρονη ιστορία του Πιερικού μας. Πληρώνουν όμως και τα μεγάλα λάθη τους τα οποία έγιναν. Δε πήδηξαν όμως από το καράβι…Είναι εκεί και πάλι αυτοί θα πληρώσουν τα λάθη τους. Εσύ απλά δημιουργείς εντυπώσεις τις οποίες αντιλαμβάνεται ο καθένας με το δικό του τρόπο. Είμαι εδώ κυρ-τέτοιε. Πες να έρθει ΕΝΑΣ ποδοσφαιριστής να μου δηλώσει αυτά λές εσύ ο ανύπαρκτος, κι αν δε τα βγάλω στη δημοσιότητα, τότε έχεις το δικαίωμα να τραγουδάς ότι τραγούδι θέλεις. Μέχρι τότε χαλάρωσε γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να γίνεσαι καραγκιοζάκος. Και βάλε μια υπογραφή τέλος πάντων να μάθουμε αν είσαι με τον Πιερικό ή με τους άλλους. Με τους κομπλεξικούς τους 5-6 που αναφέρει το παλικάρι παραπάνω. Μήπως και σε πάρει και κανένας στα σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. agapite kirie mpabi pidi, den ime aftos pou ipe gia ta 45000 € omos afto pou anaferthike o anonimos ehi dikio, dioti afto to sizitisa ke me ton gio mou pou pezi vasikos ston pieriko ke ine alithia opos sas to egrapse opios ke an itane aftos o kirios. ke o gios mou ehi na perni lefta, apo ekso mporite na lete oti thelete omos i alithia ine diaforetiki, ego pistevo oti sigoura ta gnorizete oli to ti ginete me ta hrimata ston pieriko opos fisika ke se oles tis alles omades alfa, vita ke gamas ethnikis, ala distihos oli kanoun ta strava matia, kapote agapite kirie pidiprepi na alaksoune afta ta pragmata. an thelete na to sizitisoume afisteme an mporite to kinito sas noumero ke efharistos na sas paro tilefono ke na to siziti soume dioti den mporo na pistepso oti den ta gnorizete , oso ke na pona kapious gia afto pou egrapse o anonimos ehi distihos file mou apolita dikio ekato tis ekato, afta sas ta leo kire pidi dioti ta ezisa ke ta zo me ton gio mou. filika ke sa stenahorisa kapious filathlous pou nomizoune oti mono i fanela tha dosi na fane i podosferistes omos den ine etsi , giati den ta vazete me tous dithen toso kalous diikountes tis omadas, file pidi , an den voithisoun ikonomika ta pedia tous i gonis , tha pinousane me tetious proedrous ke diikisis omadon ke mporo na po malista oti oli ine simferontologi ke ekmetalevonto me ton hirotero tropo afta ta pedia pou pezoune , dihos amives ne file pidi opos sas to leo dihos amives, emis i gonis tous stirizoume, oso mporoume. ke edo tha anfertho ke ston kirio kotara pou ta ipe opos ehoun ta pragmata, fisika ta ipe otan efige, dioti alios den ginotane, den leo gia ton souli, afta ine dika tous ,oso gia ta alla pou anaferegia ta lefta ke tin diikisi ehi apolita dikio ke ine i alithia . nase kala ke na grafis tis alithies dioti pistevo oti sigoura ta gnorizis ke pistevo akoma oti den krivese piso apo to dahtilo sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συ που λες πως είσαι πατέρας παίκτη για πες μας, πόσοι παίκτες του Πιερικού έκαναν προσφυγή στην ομάδα τα τελευταία 5 χρόνιά. Να σου πω εγώ ΚΑΝΕΙΣ. Και δε λέω για αυτούς που παίζουν, αλλά για αυτούς που φεύγουν. Τώρα εάν υπάρχουν καθυστερήσεις είναι λογικό. Εδώ υπάρχει οικονομικό τσουνάμι στην ελληνική ιοκονομία. Οι παίκτες θα είναι στο απυρόβλητο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. thelo na anafertho ston kirio, opou ipe oti den ehi kani kanenas prosfigi ta teleftea 5 eti.file ehis dikio alla den dikeologi afta ta eshi ke simperiforas diikiseon sto podosfero. giafto den ehoume podosfero ke giati file na pezoune i podosferistes gia to tzapa ke mono gia ti fanela, ligo poli oli gnorizoune alla simfonis me liga logia pou se tosous tomis ergasias pou den plirononte o ipalilos i ergatis, mines ke afto den ehi na kani me tin krisi, dioti afto iparhi pola eti prin tin krisi.gia mena pou zo edo ke hronia afta ta rezilikia den sihoriounte, an esi agapite file to vlepis sosto , ine dikeoma sou alla den to ehis esi to provlima, se afta me katalavenoune i podosferistes ke i gonis pou ehoune afta ta provlimata,thelo na sou po akoma oti ke emis kapote skeftikame tin prosfigi, alla o ellinas o podosferistis den tha epeze ksana podosfero ke giafto den milane ke den kanoune prosfiges diote an to kanane den tha tous iksere ke i mana tous, file ekso apo to horo efkola ta les apo to na to zis ke na to ehis o idios. ke pali o kirios kotaras ihe dikio alla os filathli tou pierikou den mas arese, dioti i alithia ponai ke stenahori, distihos agapite file afti ine i alithia.gia mena agapite file silogi pou hrostane sto dimosio ke pro pantos ehoune ofiles se podosferistes tous na pane ke na pezoune sto agrotiko. ke pali file o kirios pou anaferthike sta 45000 Euro ehi dikio, den mpori na tou dinoune mono ta 13000 Euroke ante gia, se pion tha arese afto, ke den me endiaferi to an itane kalos i ohi kalos podosferistis, an kapia omada opia ke an ine den ehi hrimata na min kani tetia simvolea, oso ke an agapame tin omada mas file opia ke na ine , gia mena den ine sosti simperiforaohi mono stous podosferistes alla ke se emas tous filathlous pou mas doulevoune ke mas koroidevoune agapite file. efharisto ke nase kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ κύριε, εσείς που λέτε ότι είστε πατέρας ποδοσφαιριστή. Το είπα, το λέω και το καταθέτω ξανά απο εδώ, ότι δε γνωρίζω τα οικονομικά των παικτών. Ούτε νομικός τους είμαι, ούτε έχω την υποχρέωση να ψάχνω ποιοί πληρώνονται και ποιοί όχι. Ειδικά όταν αυτό έχουν γίνει μεγάλα βήματα προόδου, στα δικά μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής στον ΠΣΑΠ, και πλέον τα χρήματα των παιχτών είναι κατοχυρωμένα. Γιατί δε σας κρύβω ότι εμείς χάσαμε πολλά χρήματα. Καταλαβαίνω την αγωνία σας ώς πατέρας για αυτά που αναφέρετε. Το θέμα είναι ότι εγώ δε γνωρίζω τίποτα. Το είπα το λέω και θα το λέω μέχρι να βγεί κάποιος απο τους παίχτες υπεύθυνα να δηλώσει το αντίθετο. Και να σας πώ κάτι? Τα έβαλε κάποιος με τα παιδιά, με τους ποδοσφαιριστές? Κανένας. Εγώ τα έχωσα στον Παπαδόπουλο των 7-8 χιλιάδων ευρώ το μηνα,και του φραπέ στον πεζόδρομο, γιατί φεύγοντας απο εδώ δεν άφησε τίποτα άλλο εκτος απο μαγκιά της πλάκας απο την οποία είμαστε χορτασμένοι. Κι επειδή έχω συνεργαστεί ώς ποδοσφαιριστής με τον Παράσχο π.χ., δε μπορώ να δεχτώ αυτού του είδους τους προπονητές. Άποψή μου βέβαια να την εκφράζω και δεν έχω την απαίτηση να τη δεχτούν όλοι. Οι περισσότεροι όμως συντάσονται με τα γραφόμενα και λεγόμενά μου. Αλλά να βγώ και να γράψω ή να πώ κάτι που οφείλουν να το πούν οι άμεσα θιγμένοι, οι οποίοι κυριέ μου δε το κάνουν...Εδώ είμαι και το ξαναλέω. Να πούμε και να γράψουμε για την αλήθεια. Δε μπορώ να γράψω ή να αναφέρω κάτι για το οποίο μετά θα με αδειάσουν και θα το παίζουν κάποιοι γερμανοί. Έχουν γίνει αυτά στο παρελθόν και τα ξέρω. Μπορώ όμως να δώσω το βήμα και να σχολιάσω αυτά που θα καταγγείλει ο οποιοσδήποτε αθλητής. Χωρίς να είμαι αυτός που θα δημιουργώ εντυπώσεις απο φήμες και ανώνυμες καταγγελίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. kirie pidi, pote den tha elega na grapsete kati analithes, pistevo oti ta gnorizete. ego ekfrasa pragmata pou distihos ine i alithia, to giati den kanoune prosfigi i podosferistes ine alo pragma, emena ke pistevo opos ke esas, me endiaferi na ine entaksi i omades apenanti stous podosferistes pou ehoune ke edo agapite kirie pidi den milo mono gia ton gio mou, ehoun di ta matia mou pragmata pou den mporo na katalavo pos vlepoune to proi ta moutra tous ston kathrefti, esto ke me kathisterisis minon pou tha paroune ta lefta tous anarotiounte i paragontes to pos ta vgazoune i podosferistes me tis ipohreosis tous.stin simerini kinonia pou zoume ine aparadekto se opio epankelma ke an ine .kapia atoma sizitane ke katigoroune tous podosferistes alla etsi tous simferi den aresi tous filathlous na iparhoun sostes diikisis, alla fonazoun mono otan ehi na kani me tin idia tous tin tsepi. ligo poli agapite kirie pidi pistevo oti polla gnorizete ke se polla pou grafete herome pou tolmate ke ta anaferete alla kapote prepi na stamatisoune me afta pou kanoune stous podosferistes ke edo kirie pidi prepi ke pistevo oti mporite na sinkroustite dioti esas sas pistevoune ke den fovaste kanenan ke ehete tin tolmi. me stenahori otan akouo kapii milane gia tin fanela ke tin omada, ego pistevo kathe podosferistis pezi gia tin omada ke tin fanela oso anikoun se aftin, afto pou lipi ine i simperifora ton diikiseonke o mi sevasmos stous podosferistes pou ehoun simvolea mazi tous, afto pou thelo na po ine pos epitelous na ine sosti ke na simperiferonte apankelmatika san silogi ke diikisis. efharisto pou mou kanate tin timi ke mou apantisate

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast