9.6.10

ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ Ή ΔΩΡΕΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ.

Συμβολικό, γιατί όχι και δωρεάν, θα έπρεπε να είναι το τίμημα για όσους θα θέλανε να παρακολουθήσουν τον αγώνα Πιερικός-Εθνικός, μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, στην οποία τα κίνητρα για τους οπαδούς του Πιερικού είναι να δουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, καθώς και να ευχαριστήσουν τον Σούλη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στον σύλλογο, στο τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο των "μελανολεύκων".
Στο φινάλε της χρονιάς, δεν αναμένεται, δυστυχώς, να βρεθεί μεγάλος αριθμός φιλάθλων στις κερκίδες, και ακόμη μικρότερος θα είναι ο αριθμός όσων θα βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν το "τσουχτερό" εισιτήριο των 20 ευρώ για ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς. Ο κύριος όγκος των φιλάθλων που θα παρακολουθήουν την αναμέτρηση είναι εφοδιασμένος με τα μίνι εισιτήρια διαρκείας. Το katerinisport θεωρεί λοιπόν, ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει μια συμβολική τιμή, ή ακόμη και να μπουν στο γήπεδο δωρεάν όσοι το επιθυμούν. Παρότι απομένουν τέσσερις περίπου ώρες μέχρι τη σέντρα, μια τέτοια απόφαση, θα κυκλοφορήσει γρήγορα μεταξύ των φιλάθλων και αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην προσέλευση του κόσμου.

Υ.Γ.: Αν κάποιος έχει την άποψη, ότι μια τέτοια απόφαση θα ήταν άδικη για όσους πλήρωσαν εισιτήριο διαρκείας στην έναρξη των πλέι οφ, μάλλον θα κάνει λάθος. Είναι σίγουρο πως οι περισσότεροι των φιλάθλων του Πιερικού που προμηθεύτηκαν τα μίνι-διαρκείας και θα μπορούσε να θεωρήσουν εαυτούς θιγμένους οικονομικά, θα "χαιρέτιζαν" την κίνηση αυτή της ΠΑΕ Πιερικός, ως μια, "έστω και την ενδεκάτην" κίνηση-μάρκετινγκ, από αυτές που τόσο έλειψαν κατά την περίοδο που απόψε ολοκληρώνεται.

katerinisport

4 σχόλια:

  1. ekei sto katerinisport sas eixa gia sovarous. auta pou grafete einai anekdota. edo kynigane ta euro me to toufeki, tha valoun eleutheri eisodo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τα λετε, αλλα επρεπε να τα πειτε πριν απο τα πλει οφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε απόλυτο δίκαιο.
    Από marketing είναι "νύχτες" εκεί στην ΠΑΕ.
    Αλλά τόσα ξέρουν,τόσα μπορούν.

    Τι να κάνουμε?
    Υπάρχουν ικανοί άνθρωποι στην Κατερίνη που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΠΑΕ σε πολλούς τομείς και αφιλοκερδώς,αλλά ούτε αυτό θέλουν εκεί στην ΠΑΕ.
    Εκεί θεωρούν "μαγκιά" να έχουν απλήρωτους τους παίχτες,και να λένε στους παίχτες να
    "πίνουν νερό απο την βρύση"...
    και ξέρουν αυτοί ότι έχω δίκαιο....

    Εγώ πάντως θα πάω στο γήπεδο,έχω διαρκείας και θα χαιρετίσω την ομάδα και τον Σούλη.

    KYP-KATERINI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επικοινωνιακά η διοίκηση είναι κάτω από τη βάση. Ας δουν πως ενεργούσε σε ανάλογες περιπτώσεις η διοίκηση του μπάσκετ, η οποία στη διαχείρηση τοων φιλάθλων παίρνει άριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast