15.6.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΤΗΝ "ΕΞΟΔΟ" Ο ΜΑΡΤΙΝΕΖ, ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ.

Παρελθόν από τον Πιερικό αναμένεται να αποτελέσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ. Ο Αργεντινός μεσοαμυντικός συζήτησε το πρωί της Δευτέρας με τους διοικούντες το σύλλογο το ενδεχόμενο να υπογράψουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς το παρόν εκπνέει στις 30 Ιουνίου, όμως υπήρξε διάσταση απόψεων στον οικονομικό τομέα, καθώς ο παίκτης δεν ικανοποιήθηκε από τη μειωμένη πρόταση που δέχτηκε από τους "μελανολεύκους". Το "διαζύγιο" λοιπόν των δυο πλευρών θεωρείται εξαιρετικά πιθανό, με τον λατινοαμερικανό ποδοσφαιριστή να είναι αυτός που θα...ανοίξει την πόρτα των αποχωρήσεων.
Εκτός από τον Μαρτίνεζ, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Πιερικός συζήτησαν και με τους Φρέντερικς, Ολγκίν, Ρέγιες και Πλάτανο, στους οποίους επίσης προτάθηκαν συμβόλαια με νέες μειωμένες αποδοχές. Οι δυο πρώτοι μένουν ελεύθεροι στο τέλος του μήνα από τον Πιερικό, ενώ οι άλλοι δυο που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο έχουν συμβόλαιο μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Σχετικά με τις περιπτώσεις των τεσσάρων παικτών, αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.
Οι επαφές της ΠΑΕ Πιερικός θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου με σκοπό να κλείσουν ένα ένα τα ανοιχτά θέματα του έμψυχου δυναμικού και αφού ξεκαθαρίσει το τοπίο να προχωρήσουν οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast