4.6.10

ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΣΟΥΛΗΣ, ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΧΑΝΤΖΑΡΑ!

Την πόρτα της εξόδου από τον Πιερικό θα διαβεί εκτός απροόπτου ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Κορυδαλλιώτης τεχνικός, σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει τις επόμενες ημέρες ή ακόμα και...ώρες, παρελθόν από τον πάγκο των "μελανολεύκων". Το πιθανότερο είναι ότι ο Παπαδόπουλος θα κοουτσάρει τον σύλλογο στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια, μετά το τέλος των οποίων θα ολοκληρωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.
Μάλιστα, οι διοικούντες την ΠΑΕ Πιερικός φέρονται να έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Σούλη Παπαδόπουλου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, στο πρόσωπο του Γιώργου Χαντζάρα.

Το katerinisport θα σας κρατά ενήμερους.

22 σχόλια:

  1. Χαχαχαχα έλεος.Οχι ρε παιδιά τον Χαντζάρα.Δηλαδή παλι τα ιδια και φέτος.Οπου εχει παει ο Χαντζάρας οι ομάδες πέσανε κατηγορία.Ποιος παιρνει τις αποφασεις στον Πιερικό????

    Πάτε καλά???Πλαι την μιζέρια και την δυστυχία???Με τον Χαντ΄ζαρα προπονητή και με τον υπάρχον υλικό στην ομάδα όχι Γ Εθνική αλλά Δ θα πεσουμε.ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κριμα...και παλι δεν αφηνουν το ηρωα Σουλη Παπαδοπουλο, ο οποιος την μια χρονια μας εσωσε ενω ολοι μας ειχαν ξεγραμενους, την αλλη χρονια πηγαμε περιφημα μεχρι να φυγει και φετος κατορθωσε με το υπαρχον υλικο(του Κατσαβακη) να μας βαλει στα μπαραζ ενω την 7η αγωνιστικη ειμασταν στην προτελευταια θεση, να βγαλει μια χρονια γεματη. ποιος χατζαρας μου λετε τωρα ρεεε;;; παλι τα ιδια με τον κατσαβακη θα παθουμε.αφηστε τον σουλη που ξερει την ομαδα με 3-4 καλες προσθηκες του χρονου θα πανε τρενο στην σουπερ λιγκ.

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
    ΘΥΡΑ 5
    ΚΕΝΤΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. STIN MESI THS XRONIAS PALI TON SOULI 8A PAREI H OMADA....AS MEINEI MIA FORA NA KANEI TO ERGO TOU PO TO KALOKAIRI KAI META 8A KRI8EI...ALLA KAI PALI POIOSSSSSSSSSSS XATZARAS MWRE...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω πάλι το Σούλη να έρχεται στο τέλος να μας σώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pios xatzaras re...eleos me ola ta lamogia pou fernoun.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. alakse o manolios kai evale ta royxa toy allios. ta paidia toy stoiximatos. eleossssssssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με Χαντζάρα στον πάγκο εγω και η παρέα μου διαρκείας για φέτος πάπαλα.Λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν.Τα λεφτά θα τα βγάλουν απο το στοίχημα ετσι και αλλιώς οπότε ας μας μείνει κατι και στην τσέπη.ΛΑΜΟΓΙΑ για πάντα ΛΑΜΟΓΙΑ.Ποιος Πιερικός και ποιά αγάπη για την ομάδα.Ολα για τα λεφτά γίνονται.Μου αρεσε να πηγαίνω στον Πιερικό τις Κυριακές αλλα τα λαμόγια μας το κόψανε και αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
    ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ΄!!!!!!!!
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ.
    ΚΑΙ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai o bazakas einai ena apo tous ipopsifious coach....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. o dolofonos girizi panta sto xoro toy aglimatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα σε όλους τους υγιείς φιλάθλους του μεγάλου ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ.
    Ο Σούλης ότι ήταν να κάνει στο ΠΙΕΡΙΚΟ το έκανε τον ευχαριστούμε, ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αν θέλουμε να κάνει κάτι καλό του χρόνου πρέπει απο τώρα να οργανωθεί τόσο σε επίπεδο προπονητικού τιμ και όχι με τον Χαντζάρα(υπάρχουν τόσοι αξιόλογοι προπονητές στο Νομό μας που έχουν ματωσει την φανέλα του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ και τον πονάνε) αλλά και σε ποδοσφαιριστές τόσο απο τον Νομό μας που είναι πολύ καλύτεροι απο αυτούς που είχε φέτος στο ρόστερ του ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και εκτός αυτού θα μαζέψει και τους φιλάθλους στο γήπεδο για να δούν τα δικά μας παιδιά,αλλά και σε αλλους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά ωστε να δούμε εναν ΠΙΕΡΙΚΟ να παίζει όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να τον δούμε του χρόνου τέτοιο καιρο στα σαλόνια της Α΄ Εθνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν και Perastikos έκανες δηλώσεις μόνιμου χαρακτήρα για τον Πιερικό μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ.ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. υποτιθετε οτι το katerinisport μας κραταει ενημερους...αλα σημερα δεν ειδα να βαζει καμια ειδηση του πιερικου μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Χατζάρας δημιούργησε το Αιγάλεω του Uefa, αλλά την περίοδο που οι Μητρόπουλοι έλεγαν το αμίμητο:"Μόνο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω, κι όλοι οι να παν' να..."
    Δεν θα του φάω το δίκιο για το έργο που επετέλεσε στο Αιγάλεω, αλλά μου φαίνεται ότι αυτό το έργο, μόνο στο Αιγάλεω το έδειξε και νομίζω πουθενά αλλού.
    Μάλιστα το έδειξε εκεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, που αρχίζω και πιστεύω ότι η βοήθεια που είχε απ' τους Μητρόπουλους στο Αιγάλεω, δεν την βρήκε μετά σε καμιά άλλη ομάδα, που δούλεψε.
    Το συμπέρασμα από το παράπανω σκεπτικό μου είναι, ότι η πρόβλεψη για ιδιαίτερη επιτυχία στον Πιερικό μας, μάλλον σκοντάφτει.
    Μου είναι αρκετό και μόνο να μην πάρει την κατρακύλα, που πήρε ο κόουτς Κατσαβάκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από το προφίλ του στο facebook
    Περιγραφή:Γιώργος Χατζάρας
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Ο Γιώργος Χατζάρας είναι Έλληνας πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής ποδοσφαίρου. Υπήρξε παίκτης της Βέροιας και του Άρη Θεσσαλονίκης.
    Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας , άσκησε την προπονητική και την περίοδο 1997-98 έφθασε με τον Αετό Σκύδρας έως τη Γ' Εθνική κατηγορία.
    Ντεμπούτο στην Α' Εθνική ως προπονητής έκανε την επόμενη σεζόν (1998-99), με την ομάδα της Βέροιας.
    Στη συνέχεια ανέλαβε το Αιγάλεω στη Β' Εθνική, το οποίο οδήγησε στη μεγάλη κατηγορία το 2001. Το 2004, κατά το πέμπτο χρόνο παραμονής του στην Αθηναϊκή ομάδα, εξασφάλισε την έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
    Το 2004 βρέθηκε με μεγάλες προσδοκίες στον πάγκο του Άρη, αν και είχε δηλώσει πως σκόπευε να ξεκουρασθεί. Τα πολλά διοικητικά όμως προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης δεν του επέτρεψαν να παρουσιάσει έργο ανάλογο με εκείνο που είχε δείξει στο Αιγάλεω.
    Την περίοδο 2006 επέστρεψε στο "Σίτι", ενώ το 2007 ανέλαβε τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.
    Ως τεχνικός θεωρείται ιδιαίτερα εργατικός, με πίστη στα νέα παιδιά τα οποία προωθεί στις ομάδες που δουλεύει. Γνωστές είναι επίσης και κάποιες "ατάκες" του, που συχνά προκαλούν θυμηδία.
    Τη σεζόν 2008-09 ξεκίνησε ως τεχνικός του Ηλυσιακού, αλλά αντικαταστάθηκε προς τα τέλη της περιόδου από το Βασίλη Παπαχρήστου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. υποτιθετε οτι το katerinisport μας κραταει ενημερους...αλα σημερα δεν ειδα να βαζει καμια ειδηση του πιερικου μας....

    ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ; ΜΠΟΡΕςΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΜΝΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΖΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΓΙΑ Ν ΑΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΑ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΧΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΤΕΡΙΝΙΣΠΟΡΤ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ,ΑΛΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΦΡΙΚΑΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.. ΓΙΑΤΙ Ο ΟΤΟ ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.....ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΚΑΝΕ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. to oti epaize mpala me ton germnano den to nomizw....gia na katalabeis o germnaos irthe ton oktovrio kai se 13 match eixe mono 1 niki.....ayto ta leei ola......i magkia einai na sprwxneis tin mpala sta dixtia kai na kerdizeis......kai 8a er9oun kai oi kale semfaniseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΕ; ΤΣΑΤΣΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ; ΜΠΟΡΕςΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ. ΑΜΝΑ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΖΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕς ΓΙΑ Ν ΑΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΕΑ. ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ ΧΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΤΕΡΙΝΙΣΠΟΡΤ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ


    Φιλε με παρεξηγησες....δεν ειπα τιποτα τετιο... απλα λεω οτι τα παιδια που εχουν την το blog εχθες και σημερα δεν εγραψαν γιατι??? αυτο ρωτησα..
    Υ.Γ Ακουσα για αλαγες και στην δοιηκηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ti yliko eixe tote o Pierikos kai ti exei tora. Min trelathoume. Me kost paiksame mpalara alla imastan atyxoi, kai mas eixan stin mpouka. DE Thymaste ta 3 dokaria ston ehtniko? se kathe paixnidi kaname 1 lathos stin amyna kai xaname. paroti eixame foveri kykloforia.telospanton. ainte na doume ti tha ginei tora. kai vevaia as min ksexname. exoume 2 paixnidia akoma. na paiksoume gia tin istoria mas.
    PIERIKE GERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. AKOUSa APWS O PIERIKOS EINAI O MONOS POU MPOREI NA ANEVEI SUPERLEAGUE DIOTI O OFI XRWSTAEI STON TARALIDI, O ETHNIKOS DEN KATE8ESE KAN FAKELO.OPOTE ME TIN PROSLIPSI TOU <>to problima pou dimiourgi8ike me ton propoiniti linetai.kai ayto pou lene 8a meinei o lebadeiakos den prepei na isxei dioti efoson i omada epese den mporei na meinei stin katigoria.....sti 8esi tou levadiakou anevainei o panseraikos kai emeis sTOU irakli.

    Υ.Γ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ.
    .........AINTE PIERIKARA...GERA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast