16.8.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΡΟΪΡΗ-ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ KATERINISPORTτ.

Ο ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΙΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Για ένα χρόνο συμβόλαιο υπέγραψε πριν από λίγο στα γραφεία της ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΊΝΗΣ ο έμπειρος μεσοαμυντικός ΝΙΚΟΣ ΤΡΟΙΡΗΣ. Το ΔΣ του ΤΑΠ τον καλοσωρίζει στην οικογένεια μας και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: ΤΡΟΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 02/12/1986

ΘΕΣΗ : ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΗΓ. ΟΜΑΔΕΣ : ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΑΝΕΛΑΣ: 16


πηγή: aepontion.gr


Το katerinisport είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο της μεταγραφής Τροΐρη από τις 13 Ιουλίου (δείτε στο link) και η συμφωνία του ποδοσφαιριστή με την ομάδα της Νέας Ζωής δικαιώνει για άλλη μια φορά το ρεπορτάζ του κορυφαίου αθλητικού ιστοχώρου της Πιερίας.

5 σχόλια:

  1. Moνο στο www.PierikosFc.forumgreek.com
    OΛΑ τα καθημερινα νεα της αγαπημενης μας ομαδας!
    Διαρκης ανανεωση και ροη ειδησεων οταν ειναι απαραιτητο στο πορταλ. Παντα διπλα στον Πιερικο. Γινε κι εσυ τωρα μελος της παρεας μας, που σιγα σιγα μεγαλωνει.Μην δυστασεις.

    www.PierikosFC.forumgreek.com
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ!
    ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Δημήτρη,είσαι κορυφαίος.

    Καλά που υπάρχεις και εσύ στην Πιερία και μαθαίνουμε αφιλτράριστα νέα,
    γιατί οι υπόλοιποι τα γράφουν λίγο φιλτραρισμένα......

    Και ξέρεις εσύ ποίους εννοώ ?
    Εξάλλου όλοι γνωριζόμαστε στην ΠΙΕΡΙΑ !!!

    Ο Αφιλτράριστος....


    Μπράβο Δημήτρη
    Να κάνεις και σάιτ και τηλεοπτικό κανάλι και εφημερίδα και ringtone και τραγούδι και video clip.

    Μπορείς !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗς Γ ΕΘΝΙΚΗΣ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΥΣΚΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ..Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΔΙΩΞΕ.. ΚΑΙ ΤΑ ΕΔΙΩΞΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΙΕΡΙΚΟΥΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΕΤΟΣ ΠΑΛΙ ΑΔΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. zhthste to O.A.K.A. ths athinas na sas gemisei esas ekei sthn ae pontiwn apo ton polu kosmo, oxi oti o pierikos paei pisw, ta idia eiste kai oi 2 sas... elate panserraiko na deite ti shmenei omada kai kosmos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Toso egkyro blog pou trwei 2 omades apo tin kariera tou paixti...!!!Kai gia na enimerwsw tin asxetosini sas to paidi exei paiksei kai se Fwstira kai Ethniko pireos apo epaggelmatika prwtathlimata kai se appolwn litochorou apo erasitexnika!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast