16.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΕΛ.

13-8-2010: ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΛ 0-1

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας): Γουμάγιας, Λαζαρίδης Γ., Γουσούλης, Δήμας, Κοντέων, Χατζής, Σβόιτς, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς, Πουρτουλίδης, Πέντα. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Λαζαρίδης Κ., Κωνσταντινίδης, Πουλάκος, Μήτρου, Παπαγεωργίου, Νίκου, Καρακούτης, Τόσκας, Παυλίδης.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα (65’ Αμπάρης), Νταμπίζας (73’ Γκαμπέτας), Ταυλαρίδης (80’ Καρανίκας), Βενετίδης (46’ Κατσιαρός), Βελάσκο (46’ Ταλ), Ιγκλέσιας, Ρομέου (78’ Κολοβέτσιος), Μετίν (78’ Σιατραβάνης), Κανόμπιο (46’ Βούζας / 78’ Πούρι), Μπλάζεκ (78’ Αμπουχατζίρα), Μακίνουα.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

4ο λεπτό: Εξαιρετικός συνδυασμός Βενετίδη-Κανόμπιο-Μπλάζεκ, ο Τσέχος μπαίνει από πλάγια στην περιοχή, πλασάρει, αλλά ο Γουμάγιας μπλοκάρει.
6ο λεπτό: Κόρνερ του Μετίν, κεφαλιά του Ταυλαρίδη, η μπάλα φεύγει άουτ.
13ο λεπτό: 0-1. Η Λάρισα ανοίγει το σκορ με τον Στίβεν Μακίνουα. Βαθιά μπαλιά του Βελάσκο, ο Νιγηριανός φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Πιερικου και με πλασέ από πλάγια θέση κάνει το 0-1.
20ο λεπτό: Συνδυασμός ένα-δύο Κανόμπιο-Μετίν, σουτ του τελευταίου από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, αποκρούει ο Γουμάγιας.
35ο λεπτό: Γυριστό σουτ του Μιλόσκοβιτς από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα λίγο άουτ.
38ο λεπτό: Ο Βιέρα σε ετοιμότητα, μπλοκάρει απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέντα.
42ο λεπτό: Κεφαλιά του Γκουγκουλιά η μπάλα φεύγει άουτ.
57ο λεπτό: Από κάθετη μπαλιά του Μετίν, ο Μακίνουα φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού, σουτάρει στην κίνηση, αλλά ο Δήμας προλαβαίνει την μπάλα η οποία περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι κι βγαίνει κόρνερ.
86ο λεπτό: Απόκρουση του Αμπάρη σε σουτ του Κωνσταντινίδη έξω από την περιοχή.

8-8-2010 ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-1

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 2-1 ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΜε 2-1 επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα ο Πιερικός στη δεύτερη φιλική αναμέτρηση που έδωσε η ομαδα στα πλαίσια της προετοιμασίας. Τον αγώνα παρακολούθησαν περιπου 600 φίλαθλοι του Πιερικού αλλά και αρκετοί Γιαννιώτες που ταξίδεψαν στην Κατερίνη, αψηφώντας τον καύσωνα.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

- 5ο λεπτό: Εκτελεί κόρνερ ο Πέντα και ο Χατζής μέσα στην μικρή περιοχή δεν μπόρεσε με προβολή να βρει την μπάλα.

-15ο λεπτό: 0-1 ΓΚΟΛ για τα Γιάννενα ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ντε Βισέντι, ο Κώτσιος με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

-21ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Πέντα έξω από τη μεγάλη περιοχή , λίγο άουτ.

-43ο λεπτό: 1-1 ΓΚΟΛ για τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Σέντρα του Πέντα, με κεφαλιά ο Λαζαρίδης στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκουγκουλιάς κάνει με κεφαλιά το 1-1

-61ο λεπτό: 2-1 ΓΚΟΛ για τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Ύστερα από σέντρα του Λαζαρίδη, με κεφαλιά ο Κωνσταντινίδης κάνει το 2-1.

-67ο λεπτό: ΠΕΝΑΛΤΙ που καταλογίζει ο διαιτητής για χέρι του Γ. Λαζαρίδη, εκτελεί ο Σκούφαλης αλλά αποκρούει ο Γουμάγιας

-87ο λεπτό: Κάθετη πάσα του Γ. Λαζαρίδη στον Κωνσταντινίδη ο οποίος πλασάρει αλλά αποκρούει ο Σικαλιάς.

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ 2-1 ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ): Καρακούτσης (46΄Γουμάγιας), Παπαγεωργίου (55’ Λαζαρίδης Γ.), Δήμου (86’ Δημητρίου), Τασίδης (55' Κοντεών), Γουσούλης (55’ Νίκου), Χατζής (55’ Τόσκας), Λαζαρίδης (46’ Σβόιτς), Πέντα (55’ Μήτρου), Πορτουλίδης (59’ Παυλίδης), Μιλόσκοβιτς (56’ Σεχολάρι-86’ Σεχολάρι), Γκουγκουλιάς (46’ Κωνσταντινίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΣΤΕΦΑΝ ΝΤΕΜΟΛ):Κηπουρός (46’ Σικαλιάς), Ντάσιος (46’ Χρηστάκος), Κώτσιος, Πάντος, Σιαλμάς (46’ Σκούφαλης), Ντε Βισέντι (46’ Τζάνας), Ανδράλας, Μπουχάν (59’ Βαρτζιώτης), Μπακαγιόκο (59’ Κουτσοσπύρος), Κεϊτά (46’ Κυριάκος), Βάντερσον (85’ Νικολόπουλος)

πηγή: pierikosfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast