29.8.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ 1-3

Φιλική ήττα με 1-3 από τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας γνώρισε η ΑΕ Ποντίων στο τελευταίο της φιλικό πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων της, κόντρα στον Παναιγιάλειο για το κύπελλο, την ερχόμενη Κυριακή. Οι παίκτες του Γιώργου Καμπερίδη παρότι ήταν ανώτεροι των αντιπάλων τους, έφυγαν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο του Α' ΔΑΚ Κατερίνης, υποκύπτωντας στην εκτελεστική δεινότητα των φιλοξενουμένων που σημείωσαν τρία γκολ σε ισάριθμες ευκαιρίες.


Το "φιλμ" του αγώνα:

7' ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Δούμας ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Τσεμπερίδη από αριστερά έκανε το 0-1.

9' ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Καλιαμπάκας με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για τον Μ. Αλέξανδρο.

12' Ο Διαμάντης με προσωπική ενέργεια βγήκε τετ-α-τετ με τον γκολκίπερ Βοζίκη αλλά ο τελευταίος απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού της ΑΕ Ποντίων.

32' Μετά από σέντρα του Λιόλιου, ο Διαμάντης με σουτ μπροστά από το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ.

39' ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Κύριο-Ζάγκοφ ανέβασε τη δείκτη του σκορ στο 0-3.

56' Ο Τροΐρης τροφοδότησε τον Βελώνη, αυτός με πλασέ βρηκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά, ο τερματοφύλακας απέκρουσε νέο πλασέ του έμπειρου επιθετικού.

83' ΓΚΟΛ: 1-3: Ο Κυρτέγος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ : ΙΤΣΙΟΣ (73΄ ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ), ΒΕΪΔΑΜΕΝΙΔΗΣ (ΤΡΟΪΡΗΣ), ΣΤΑΦΙΔΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΤΕΛΙΔΗΣ (46΄ΣΑΒΒΙΔΗΣ),(80΄ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Δ.) ΛΙΟΛΙΟΣ, ΜΠΟΤΑΪΤΗΣ (73΄ ΓΟΥΛΑΣ), ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Μ. (20ο ΛΕΠΤΟ ΓΙΟΦΤΣΕΦ). ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ΚΥΡΤΕΓΟΣ), ΒΕΛΩΝΗΣ (80΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ (ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΛΑΚΛΕΙΑΣ : ΒΟΖΙΚΗΣ, ΔΟΥΜΑΣ, ΜΥΡΛΑΣ, ΜΑΡΙΑΓΚΟΣ, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ, ΛΥΠΙΤΚΑΣ, ΚΟΥΒΕΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΠΑΤΣΙΑΣ,ΤΣΕΜΠΕΡΙΔΗΣ, ΚΑΛΙΑΜΠΑΚΑΣ, ΚΥΡΙΟ-ΖΑΓΚΟΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast