25.8.10

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 2-0.

Φιλική νίκη με 2-0 επί της Ακαδημίας Πλαταμώνα σημείωσε ο Βατανιακός. Οι παίκτες του Γιάννη Κωνσταντινίδη άνοιξαν το σκορ στο 57' με τον Δημόπουλου, ο οποίος απέφυγε τον τερματοφύλακα Μαϊνάρα και πλάσαρε σε κενό τέρμα ύστερα από ασσίστ του Ποτουρίδη και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 72' με τον Ποτουρίδη να γίνεται από δημιουργός εκτελεστής παραβιάζοντας την εστία της Ακαδημίας με δυνατό συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής.
Στο 31' ο Δεμιρτζόγλου με πλασέ ύστερα από πάσα του Δημόπουλου έστειλε τη μπάλα άουτ σε μια ακόμη καλή στιγμή για το Βατανιακό ενώ στο 33' ο Δασκαλόπουλος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλαμπάκα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ στην κορυφαία στιγμή της ομάδας της Νότιας Πιερίας.
Με την ομάδα του Βατάν ντεπουτάρισε και ο νεοαποκτηθείς Β. Παπαδόπουλος.
Η διαιτητική τριπλέτα αποτελούταν από τους Λέφα, Γιαμούζη και Φωτίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός: Σακελλαρίδης, Μπέης, Μίγκος, Κωτσιόπουλος, Σταλίκας, Τσικαδέρης, Γ. Τσιώμης, Ποτουρίδης, Ελευθεριάδης, Δεμιρτζόγλου, Δημόπουλος. Έπαιξαν και οι Χατζηεπίδης, Βασιουρής, Κραγιόπουλος, Καλαμπαλίκης, Καραγιάννης, Αγγελάκης, Β. Τσιώμης, Παπαζιός, Κ. Παπαδόπουλος, Πέτρου και Κωνσταντινίδης.

Ακαδημία Πλαταμώνα:
Νικολαΐδης, Αθανασίου, Σινανίδης, Σ. Δασκαλόπουλος, Κουντούρης, Α. Τζόβας, Οικονόμου, Καλαμπάκας, Μακράκης, Κουμουρτζής, Ταρασιάδης. Αγωνίστηκαν και οι Ι. Τανταλίδης, Δ. Τανταλίδης, Η. Δασκαλόπουλος, Κουταλιάς, Ε. Τζόβας, Μαϊνάρας, Χρυσόπουλος, Αποστολιός, Ταφραλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast