26.8.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΛΑΖΑΡΙΔΗ.

Την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Λαζαρίδη ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΑΕ Ποντίων. Ο 27χρονος πορτιέρο που μέχρι πρότινος ανήκε στο δυναμικό του ΑΟ Καβάλας θα φοράει τη φανέλα της κατερινιώτικης ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης είναι γνωστός στους Κατερινιώτες φιλάθλους από το πολύ επιτυχημένο πέρασμά του από τον Εθνικό Κατερίνης. Εκτός από τον Εθνικό και την Καβάλα, ο Λαζαρίδης αγωνίστηκε ακόμη στη Βέροια και στους Ποντίους Βέροιας, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.
Για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή μίλησε ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Νάσης ως...καθ' ύλην αρμόδιος του τεχνικού επιτελείου ο οποίος είπε τα εξής: Καλωσορίζω τον παίκτη σε μια ομάδα οργανωμένη, με στόχους και βλέψεις για πολλά πράγματα. Με την απόκτησή του γινόμαστε ακόμη πιο δυνατοί στη θέση του γκολκίπερ και πιστεύω ότι ο συναγωνισμός ανάμεσα στους τερματοφύλακες μόνο οφέλη μπορεί να δώσει στην ΑΕ Ποντίων".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Λαζαρίδης δήλωσε: "ευχαριστώ τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ που με εμπιστεύθηκε. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο, έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που έχει θέσει".
Ο Λαζαρίδης θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 30.

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast