17.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΕΡΝΕΙ ΒΙΝΤΟΒΙΤΣ.

Στην Κατερίνη αναμένεται να βρίσκεται σήμερα για λογαριασμό του Πιερικού ο Σάσα Βίντοβιτς. Ο 28χρονος Σέρβος (γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1982) αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και ανήκει στο δυναμικό της ΦΚ Ραντ που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του σερβικού πρωταθλήματος. Ο Βίντοβιτς πριν από τη Ραντ έπαιξε και στη Ζέμουν ενώ νωρίτερα στην Αυστρία αλλά και στις Σρεμ Γιάκοβο και Μλάντοστ Λουτσίσεβο. Ο 28χρονος μέσος που διαθέτει αυστριακό διαβατήριο, συνεπώς μπορεί να αγωνιστεί σαν κοινοτικός, θα τσεκαριστεί από τον Γιώργο Χατζάρα κι αν ικανοποιήσει θα αποκτηθεί.
Παράλληλα, την...αντίστροφη διαδρομή θα ακολουθήσει ο 23χρονος Μίλαν Σβόιτς που δεν...πέρασε τα "τεστ" του έμπειρου τεχνικού

3 σχόλια:

  1. sfiggoun oi koloi fainetai, kai 1-1 vgainoun sti fora ta kena. o xatzaras den einai kanas xazos. vlepei ta arketa meionektimata tou roster. makari autos o paiktis na aksizei kai na apoktithei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ. ΑΛΛΑ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΑΣΝΑΤΟΛΙΣΜΟ..ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ.. ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ.... Ο ΓΙΑΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ... Ο ΤΟΣΚΑΣ.. Ο ΝΙΚΟΥ.. ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕς ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩΣΕΙ ΔΑΝΕΙΚΟ.. ΜΑ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ;ΒΡΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΤΕΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΟ ΕΝΑΣ 18ΧΡΟΝΟΣ.ΑΦΤΟΣ ΤΑΧΑ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ?ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ?ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΦΤΗΚΑΝ.ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝΕ.ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ?ΣΤΑ 25?ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast