27.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΛΟΠΕΖ!

Παίκτης του Πιερικού θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο Ισμαέλ Λόπεζ. Ο Ισπανός αμυντικός χαφ που άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό των "μελανολεύκων" κόντρα στη Δόξα Δράμας έπεισε τελικά τον Γιώργο Χατζάρα και τους συνεργάτες του για την αξία του κι έτσι ο Βεροίωτης προπονητής "άναψε το πράσινο φως" για την απόκτησή του. Ο Ίβηρας μεσοαμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιο με την πιερική ΠΑΕ σήμερα το απόγευμα και με την απόκτησή του έκλεισε μια ακόμη "τρύπα" στο ρόστερ της κατερινιώτικης ομάδας.
Πλέον, μοναδική εκκρεμότητα, σύμφωνα τουλάχιστο με τις δηλώσεις της τεχνικής ηγεσίας, είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με τον...παλιό γνώριμο του Γιώργου Χατζάρα Πολ Αντάντο να φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Ο Αφρικανός στόπερ, άλλωστε, συμμετέχει στις προπονήσεις και τα δείγματα είναι μέχρι στιγμής καλά. Πιθανότατα η περίπτωσή του θα "κλείσει" θετικά ή αρνητικά μετά το κυριακάτικο φιλικό στη Βέροια κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport πάντως, εξετάζονται και περιπτώσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών, καθώς δεν αποκλείεται τελικά να αποκτηθεί ένας ακόμη παίκτης για τη γραμμή κρούσης.

Η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του Λόπεζ:
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Lopes Lopes Ismael Santiago. O 32χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: LOPES LOPES ISMAEL SANTIAGO
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 27-02-1978
ΧΩΡΑ: ΙΣΠΑΝΙΑ
ΘΕΣΗ: ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

4 σχόλια:

  1. πολυ καλο αμυντικο χαφ...θα απελευθερωσει και τον ρολο του πορτουλιδη,που ηταν αναγκασμενος στα φιλικα να γυρναει στα μετωπισθεν και δεν μπορεσε να ξεδιπλωσει τις αρετες του!!!τωρα ο λοπεζ στο φιλικο εδειξε πως δεν πουλαει την μπαλα με τιποτα,και ας μην ετρεξε οπως ειπαν πολοι στο γηπεδο...οργανωσε σωστα,μοιρασε σιγουρα και απο τα ποδια του ξεδιπλωθηκαν οι καλυτερες στιγμες του πρωτου ημιχρονου...καλη επιτυχια και σε αυτον τον παικτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορει να επαιξε λιγο με ΔΟΞΑ στο φιλικο αλλα φανηκε οτι το κατεχη το τοπι,καλη μεταγραφη.

    Μια Ζωη Πιερικος ΘΥΡΑ 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πολυ εμπειρος παικτης,εχει εμπειρια και απο Πριμερα ντιβιζιον(την 1η κατηγορια Ισπανιας) και ειδικα για την Β' εθνικη ειναι πολυ καλη μεταγραφη...
    Αν υπογραψει κι ο Ανταντο λογικα κλεινει το ροστερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να κλείσει ο Χατζάρας τον Λόπεζ, σημαίνει ότι πολλά θετικά στοιχεία, εκτός από την εμφάνισή του στο γήπεδο, έδειξε και η κορδέλα που φόραγε στο στήθος του και αφορούσε τις μετρήσεις των εργομετρικών του.
    Τώρα αν ο παίκτης κρίθηκε από πολλούς που τον είδαν, αργός, βαρύς ή κάτι σχετικό, έχω να πω ότι αν είχε όλα τα θετικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα παίκτη με το μέρος του, τότε η τιμή του θα ήταν απλησίαστη για την ομάδα μας, ενώ και τον ίδιο θα τον ενδιέφεραν άλλες προτάσεις.
    Όσο για τις αμυντικές του ικανότητες, σίγουρα δεν τις έδειξε στο ματς με την Δόξα, γιατί ο Πιερικός έπαιξε κυρίως επιθετικά, εκεί που η Δόξα δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο στην επίθεση.
    Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι δυνατόν Ισπανός παίκτης σαν τον Λόπεζ, να μην έχει ειδικευτεί σε αμυντικό ρόλο, στα τόσα χρόνια που έπαιξε στα Ισπανικά πρωταθλήματα.
    Εύχομαι (προσωπικά το πιστεύω) η μεταγραφή του Λόπεζ να είναι απόλυτα πετυχημένη.
    Σημείωση:
    Μακάρι (και δεν το λέω με κακία, αλλά με παράπονο) ο Τόσκας να είχε δείξει κάποια απ' τα στοιχεία που έδειξε ο Λόπεζ, γιατί ο Ισπανός θα μας ήταν στην περίπτωση αυτή αχρείαστος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast