30.8.10

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΓΟΥΣ Ο ΡΑΠΤΗΣ.

Τη φανέλα της ΑΕΚ Άργους αναμένεται να φορά τη νέα περίοδο ο Αλέξης Ράπτης. Ο 30χρονος φόργουορντ έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με την πελοποννησιακή ομάδα και το "φλερτ" αναμένεται να γίνει γάμος την Τετάρτη καθώς τότε υπολογίζεται να οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της ΑΕΚ Άργους στην Α2 κατηγορία. Οι Πελοποννήσιοι τερμάτισαν 6οι στο περυσινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής όμως η αδυναμία ομάδων της Α2 να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα ανοίξει το δρόμο για τον προβιβασμό της ΑΕΚ.
Οι ιθύνοντες της ομάδας, βλέποντας ότι η ομάδα αναμένεται να ανεβεί κατηγορία έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Ράπτη και κατέθεσαν δελεαστική πρόταση στον πρώην παίκτη του Πιερικού Αρχελάου. Για τον Αλέξη Ράπτη υπήρξε ενδιαφέρον από τέσσερις ομάδες Β' Εθνικής, οι δυο εκ των οποίων μάλιστα του έκαναν πρόταση, όμως επιθυμία του παίκτη ήταν να αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία, δίνοντας προτεραιότητα βέβαια στον Πιερικό Αρχέλαο. Το "ναυάγιο" όμως της παραμονής του στην Κατερίνη καθώς και το ζωηρό ενδιαφέρον της ΑΕΚ Άργους προς το πρόσωπο του έμπειρου άσου τον οδήγησαν στο κατώφλι της...πόρτας του αργίτικου συλλόγου.
Το θέμα αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα.

2 σχόλια:

  1. kala ekane o arxigos,afou edw oi dikoi mas koimountai!!!kali tuxi kai otan erthei san antipalos tha ton xirokrotisoume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kanonika kapoioi alloi eprepe na eixan fygei kai oxi autos....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast