23.8.10

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ: ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ.

ΘΕΡΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ

Η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά αγώνες πρόκρισης στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Παίδων-Κορασίδων για τους Βαλκανικούς Αγώνες και Ανδρών-Γυναικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Η Κατερίνα Νικολαΐδου του Ν.Ο.ΚΑΤ. που μόλις πριν δέκα μέρες γύρισε με το χάλκινο μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, κατάφερε και σ’αυτόν τον αγώνα πρόκρισης να καταπλήξει με την αγωνιστική της εμφάνιση και τις εργομετρικές επιδόσεις της και να εξασφαλίσει όχι μόνο την αναμενόμενη πρόκρισή της για τους Βαλκανικούς Αγώνες, αλλά και τη συμμετοχή της με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας στο αγώνισμα διπλό σκιφ γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας πουθα γίνει στην Πορτογαλία 11 & 12 Σεπτεμβρίου.
Πολύ ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής της αθλήτριας, Γιώργος Μπικογιάννης ο οποίος επεσήμανε επίσης ότι είναι η πρώτη και μοναδική φορά που μια νεάνιδα κωπηλάτρια έχει επιλεγεί να συμμετάσχει με την Εθνική μας Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών.
Όσο για τους Βαλκανικούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά η Κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο αγώνισμα «σκιφ νεανίδων» σε μια κούρσα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όπου πιθανότατα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμάνα αθλήτρια η οποία κατέλαβε την δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπροστά από την αθλήτρια του Ν.Ο.ΚΑΤ. πριν από τρεις εβδομάδες.
Η Νικολαΐδου αυτή τη φορά θέλει να πάρει τη ρεβάνς και σε αυτό θα προσπαθήσουν να τη βοηθήσουν και πολλοί συγγενείς, φίλοι και συναθλητές της που θα ταξιδέψουν στην Καστοριά για τους Βαλκανικούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast