5.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο δεύτερος αντίπαλος του Πιερικού στο πλαίσιο της προετοιμασίας των "μελανολεύκων" για τη νεά σεζόν. Οι Κατερινιώτες θα φιλοξενήσουν τον ηπειρωτικό σύλλογο το Σαββάτο στις 19.30 στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να πάρει ένα δεύτερο "δείγμα" από τη μέχρι τώρα δουλειά των "μελανολεύκων" η οποία συνεχίζεται με καθημερινές διπλές προπονήσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια τόσο για τον προσεχή αγώνα, όσο και για τις επόμενες φιλικές αναμετρήσεις του Πιερικού κοστίζουν 10 ευρώ.

6 σχόλια:

  1. Το να παίζουν 40 παίκτες σε έναν φιλικό αγώνα που έχει περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα είναι υπερβολή η επιβολή εισιτηρίου. Δεν μπορώ να το καταλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nαι ρε φιλε, αλλα τους διαιτητες, τα φωτα κλπ ποιος θα τα πληρωσει παλι? Παλι η ΠΑΕ απο την τσεπη της? Ελεος...Δεν ειναι και κανενα σπουδαιο ποσο τα 10 ευρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον αυτοί που θα έχουν κάνει προεγγραφή για τα διαρκείας θα έπρεπε να έχουν δωρεάν είσοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8eloume ton kosmo sto gipedo leei o ntoymos, o ¨bazoyme ta lefta mas¨. emeis diladi ti bazoume re paredre; tin omorfia mas; tora 10 meta 200 gia diarkias. ola o kosmakis ta plironei koimismenakides!!!!!ksipniste zompi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast