31.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ.

Ποδοσφαιριστές του Πιερικού θα είναι για τον επόμενο χρόνο οι Ντομακό Αμπράμοβιτς και Ηλίας Προβατίδης, όπως σας είχε ενημερώσει από χθες το βράδυ το katerinisport. Οι δυο παίκτες υπέγραψαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός τα συμβόλαιά τους.
Με την προσθήκη του Ντομακό Αμπράμοβιτς ο Γιώργος Χατζάρας θα έχει μια ακόμη λύση στο...οπλοστάσιό του και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι ο Κροάτης φορ θα συμβάλει τα μέγιστα έτσι ώστε να...λυθεί ο...γόρδιος δεσμός όσον αφορά στο θέμα της "αφλογιστίας" των "μελανολεύκων" που έκανε την εμφάνισή της στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.
Όσον αφορά στον Ηλία Προβατίδη, με την επιστροφή του στον Πιερικό ο Γιώργος Χατζάρας έχει μια ακόμη επιλογή για το χώρο της μεσαίας γραμμής και ειδικά την αριστερή πτέρυγα όπου συνήθως αγωνίζεται ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Πιερικός σχετικά με την απόκτηση των δυο παικτών:
Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Domacoj Abramovic. O Κροάτης ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: DOMAGOJ ABRAMOVIC
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 01-04-1981
ΧΩΡΑ: ΚΡΟΑΤΙΑ
ΘΕΣΗ: ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Προβατίδη. O 23χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ηλίας Προβατίδης
ΗΜ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 30-07-1983
ΘΕΣΗ: Μέσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast