4.8.10

"ΛΕΥΚΗ" ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΖΩΗ: ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-0.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχτηκαν ΑΕ Ποντίων και Διαγόρας στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Ζωής μπροστά σε περίπου 100-150 θεατές. Ήταν ένα ακόμη δυνατό τεστ για το συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη, ο οποίος είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Οι Πόντιοι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας εμφανή βελτίωση σε σχέση με την έναρξη της προετοιμασίας.
Από την πλευρά των Ροδιτών που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στο Ελατοχώρι, συμμετείχαν αρκετά γνώριμα, στους Κατερινιώτες φιλάθλους πρόσωπα, με κέντρικο αυτό του προπονητή της ομάδας, και πρώην τεχνικού του Πιερικού Σούλη Παπαδόπουλου, αλλά και τους πρώην "μελανολεύκους" Ντιέγκο Μαρτίνεζ, Ρέγιες Βερντέχο, Νίκο Πλάτανο, Νίκο Χατζόπουλο και Σάββα Εξουζίδη (δεν αγωνίστηκε). Ακόμη, στο δυναμικό του Διαγόρα ανήκει και ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Παπαμιχαήλ που ανήκε στο τεχνικό τιμ του Πιερικού κατά την πρώτη θητεία του Σούλη Παπαδόπουλου στον κατερινιώτικο σύλλογο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι στο 37' με το σουτ του Λιόλιου να φεύγει άουτ για να απαντήσουν στο 40' οι Ροδίτες με τον Ταραχούλσκι να σουτάρει και τον Ίτσιο να μπλοκάρει. Στο 70' από φάουλ του Παπαγιαννόπουλου, ο Κυρτέγος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ ενώ στο 72' την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τριάντη.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σβάρνα και Καράμπελα, όλοι από την ΕΠΣ Πιερίας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ Ποντίων (Γιώργος Καμπερίδης): Ίτσιος (79' Παπατολίκας), Παπαδόπουλος (67' Γιακάκογλού), Κυρτέγος (87' Γούτσιος), Παπαγιαννόπουλος, Κεστελίδης, Λιόλιος, Μποταΐτης (56' Γούλας), Μιχαηλίδης Μ. (84' Μιχαηλίδης Δ.), Βελώνης (79' Μπαγλαρίδης), Βεϊδαμενίδης (46' Σαββίδης), Διαμάντης (46' Τσιτλακίδης-υπό δοκιμή).
Διαγόρας (Σούλης Παπαδόπουλος): Ταμπάσης (46' Μιχαλάκης), Προβατίδης, Πλάτανος (46' Μασάρα), Σαλαμαστράκης (46' Χατζόπουλος), Πουλόπουλος, Μαρτίνεζ, Γκούτμαν (46' Καμινιώτης 83' Μαθιός), Ρέγιες (46' Σπάρταλης 77' Πεταβράκης), Σλάτκοβιτς (46' Γεωργίου), Ταραχούλσκι (60' Καρπαθάκης), Ζουρούδης (46' Τριανταφύλλου).

2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΚΩς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τη στιγμή που δεν θα παίζει στο γήπεδό του θα χάσει πολύ από τη δυναμική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast