25.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΛΟΠΕΖ, ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΑΝΤΟ.

Ικανοποίησε με την αγωνιστική παρουσία του τον Γιώργο Χατζάρα ο Ισμαέλ Λόπεζ ο οποίος έπαιξε για 60 λεπτά στο αποψινό φιλικό του Πιερικού με τη Δόξα Δράμας (ενδεικτικό είναι ότι χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο). Ο Ισπανός μεσοαμυντικός, όπως δήλωσε στο katerinisport ο έμπειρος τεχνικός, τον ικανοποίησε σε γενικές γραμμές, δείχνοντας δείγματα του ταλέντου αλλά και της εμπειρίας του από την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Φάνηκε βέβαια επηρρεασμένος από το ταξίδι, μιας κι έφτασε χτες το βράδυ στην Κατερίνη. Κόντρα στους Δραμινούς δε διακρίθηκε τόσο ανασταλτικά, έγινε φανερό όμως ότι βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τεχνικά και "βλέπει γήπεδο". Οπωσδήποτε, ο Χατζάρας θα συνεχίσει την αξιολόγησή του μέσα από τις προπονήσεις και δεν αποκλείεται το τελικό "τεστ" για τον ποδοσφαιριστή να είναι το κυριακάτικο εκτός έδρας φιλικό με τη Βέροια.
Όσον αφορά στον Πολ Αντάντο, παλιό "γνώριμο" του Χατζάρα από την κοινή τους θητεία στον ΠΑΣ, ο τεχνικός των "μελανολεύκων" ήταν φειδωλός, μιας και αρκέστηκε να πει "θα αξιολογηθεί κι αυτός".

7 σχόλια:

  1. Απο το 2005 για "κορμούς" ακούμε και "κορμούς" δεν βλέπουμε.

    Φτάνει πιά τα παραμύθια και οι δηλώσεις του αέρα.....
    Κάθε χρόνο τέτοιον καιρό τα ίδια και τα ίδια.

    Κανένας δεν τους λέει,να σταματήσουν να μας κοροϊδεύουν οι φωστήρες διοικούντες και βέβαια και οι σούπερ φωστήρες οι δημοσιογράφοι και οι παρατρεχάμενοι της "φωστήρας" διοίκησης.

    Σταματήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηστε !!!!!!!!

    Αυτός δεν είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ που ονειρευόμαστε !!!

    Αφού δεν μπορείτε,παρατήστε τα !!!

    Είστε άσχετοι,το αποδείξατε εξάλλου.

    "Ο Άσχετος"............!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε Άσχετε όνομα και πράγμα πήγες σε κανένα φιλικό; είδες την ομάδα; Από ότι βλέπω τον μόνο κορμό που ονειρεύεσαι θα είναι ο κορμός που φτιάχνει η μαμά σου γλυκό. Είσαι και Άσχετος και ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασχετε καλυνηχτα γιατι καλημερα λεμε μονο σε οσους ηραθαν και σε κανενα φιλικο και ειδαν την ομαδα και τις δυνατοτητες που θα εχει φετος.εγω δεν ειδα κανενα να φυγη απογοητευμενος και προβληματισμενος για την επομενη μερα δηλαδη το πρωταθλημα.δηλαδη εσυ τη θελεις απο την ομαδα πεστο και σε εμες να ξερουμε.τωρα αν τα εχεις με την διοικηση προβλημα σου.τωρα αν εσυ εισαι πακετος και τα χωνεις και ξερεις καλυτερα την δουλεια,πανε πεστους,παιδια εγω ο ασχετος βαζω τοσα και δωστε σε εμενα την ομαδα κλπ.αν ομως κανεις κριτικη απο το πληκτρολογιο και απο τον καναπε και πολη καληνυχτα ασχετε.γιατι αν ξερεις πριν το 2005 δεν υπηρχαμε στον ποδοσφαιρικο χαρτη και καλα που βρεθηκαν και αυτοι οι ανθρωποι και ξαναπηγε η ομαδα μπροστα.τωρα το παραμηθυ με τα δικα μας παιδια κλπ.ειναι για λαικη καταναλωση για κατι ασχετους σαν εσενα που πιθανων εισαι και πατερας ποδοσφαιριστη και αμα εεπαιζε ο γυιος θα μας ειχες πιαση πρωτο τραπεζι πιστα και οταν θα εφευγε ο υιος(ροναλτο-μεσι)θα περνουσες γενεαις δεκατεσσερης ολο τον Πιερικο και τη=ους διοικουντες ασχετε καναπεδακια.και ποιος δεν θελει τα δικα μας παιδια αλλα αυτα που μπορουν να ανταπεξελυθουν στην Β΄.τωρα για τον κορμο που λες καλα σε ειπε αλλος απο πανω να πας να φας κανενα κορμο και ασε εμας να παμε στο γηπεδο και χωρις εσενα.πανε σε καμια ομαδα της αθηνασαλλονικης που εχει και κορμους και μας λενε και χωριατες ασχετε με τον κορμο.μαλλον βλεπεις εφιαλτες στα ονειρα που βλεπεις, εφιαλτη που θα μας πεις οτι ονειρευσε ασχετε εσυ τον Πιερικο και δεν τον ονειρευομαστε εμεις ασχετε.αν ξερεις φιλε οι δημοσιογραφη κανουν την δουλεια τους για το καλο της ομαδας(μηπως ξερεις τη γινετε στην αθηνασαλονικη με τους δημοσιγραφους που κανουν το ασπρο μαυρο και εσυ τους διαβαζεις και βλεπεις και κορμους αφου στο λενε αυτοι οι φωστηρες και εσυ τους πιστευεις.αλλα εδω στον Πιερικο ολα σε φταινε το γηπεδο οι παικτες οι φιλαθλοι η διοικηση οι διμοσιογραφοι ο κορμος τα κορνερ τα οφσαιντ τα δοκαρια ο προεδρος ο γραματεας ο ταμιας ολα,ελεος ρε κορμε ασχετε.ουτε δημοσιγραφος ειμαι ουτε διοικουντας ουτε,ειμαι ενας απλος φιλαθλος που θελει την ομαδα του πρωταγωνιστρια με προφητερολ στην Β'και Α'εθνικη οχι με κορμο.φαε εσυ τον κορμο που ετρωγες πριν το 2005 στα ξερα καλυνηχτα ασχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά τα λέει ο άσχετος.Να φύγουν οι άσχετοι μπας και ξαναπέσουμε στη Δ για να είμαστε επιτέλους καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρτε κανενα παυσιπονο ρε προδοτες κατερινιωτες....και αϊντε βαφτιστειτε σε καμια αλλη πολη αν δεν θελετε την πιερικαρα...αφιερωμενο στους ασχετους που κακοφημουν καθημερινα την ομαδα γραφωντας εδω μεσα...καναπεδακιδες...βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκουλικογριες

    BLACK BOYS -5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ ΩΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ας μας πουν οι βαζελογαυροχανουμοτουρκοσκουλικογριες που παμε!!!αφου ειναι απιστημονες σε αυτο το ειδος...και οχι μονο...

    BLACK BOYS -5-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast