5.8.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: ΠΗΡΕ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗ.

Τη φανέλα της ΑΕ Ποντίων θα φοράει ο Κώστας Τσιτλακίδης, ο οποίος μία μόλις ημέρα μετά την αποχώρησή του από τον Πιερικό βρήκε τον επόμενο "σταθμό" της καριέρας του. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε και στο χθεσινό φιλικό των Ποντίων με τον Διαγόρα, συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες τη νεοφώτιστη ομάδα και υπέγραψε το συμβόλαιό του στα γραφεία του ΤΑΠ. Ο ποδοσφαριστής, λίγο μετά την υπογραφή της συμφωνίας δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ γιατί ήξερα πόσο πολύ με θέλανε στην ομάδα, ευχαριστώ πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη τους προς το προσωπό μου και τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο".
Ο ποδοσφαιριστής θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 42.

17 σχόλια:

  1. Kαλα το δελτιο τυπου στην ιστοσελιδα των ποντιων www.aepontion.gr ειναι μιλαμε κανονικα ...ποντιακο...!!! Ελεος...Ποιος τα γραφει ετσι...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβα τι το παραξενο ειδες ρε βλαχο?
    Γιατι τετοιο κολλημα με τους ποντιους μονο οι βλαχοι εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα καλά είναι κύριοι. Μια χαρά είναι η ιστοσελίδα οι Πόντιοι και οι βλάχοι. Όλα καλά. Ας μην υποβαθμίζουμε μια πολύ αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων της ΜΑΕΠ. Είναι άξιοι που έφτασαν μια ομάδα της Πιερίας σε αυτό το επίπεδο και δημιουργούν προυποθέσεις να παίξουν ποδόσφαιρο σε επαγγελματικό επίπεδο τα νέα παιδιά της περιοχής. Και μόνο γι αυτό αξίζουν τη στήριξη και το χειροκρότημα όλων μας. Να θυμάστε ότι δε θα είναι λίγα τα παιδιά που θα έρθουν απο τους Πόντιους κάποια στιγμή μελλοντικά στον Πιερικό. Και κάποια άλλα για να πάρουν παιχνίδια, θα πάνε εκεί...
    Μπάμπης Πεϊδης
    Αθλητικογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας πει κάποιος αν το γήπεδο του Πιερικού αντέχει να το έχουν για έδρα δυο ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελος οποιος δεν ασχολιτε με το θεμα του γηπεδου θα ειναι υπολογος στον κοσμο και στην ιστορια του Πιερικου.καλη και οι ποντιοι και οι βλαχοι και ολοι, αλλα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ειναι πανω απο ολους.να βρουν γηπεδο να παιζουν και οι ποντιοι και οι βλαχοι και οποιος θελει αλλα οχι στο δικο μας τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α΄Δ.Α.Κ., ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΜΩΣ. Ο ΠΑΚΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ -ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ- ΟΜΑΔΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σωπα ρε μαγκα Ποντιε, τι μας λες;;;
    Εκει μεσα εμεις εχουμε ζησει αξεχαστες στιγμες εδω και 45 χρονια.
    Ειναι η φυσικη εδρα του Πιερικου.
    Απλως τυπικα μεχρι και σημερα ονομαζεται Α ΔΑΚ καθως εχει ταρταν και στιβο και εκτος απο τον Πιερικο γυμναζονται καθημερινα και αθλητες του στιβου.
    Περιμενουμε χρονια απο τον κομπλεξικο τον Δημαρχο επιτελους να κανει το αυτονοητο και να ονομασει το σταδιο και επισημως ''Πιερικος Σταδιο'' οπως και πρεπει.

    ΕΞΩ Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ!
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΒΡΕΣ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ!
    ΘΥΡΑ 5, est.2005

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τους υποψήφιους Δημάρχους: Ας μας πουν αν η κάθε ομαδούλα έχει το δικό της γήπεδο και η μεγαλύτερη του νομού είναι άστεγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κανείς φίλαθλος του Πιερικού σε αγώνα των Ποντίων. Ας έρχεται η κάθε φιλοξενούμενη ομάδα κι ας το κάνει έδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α΄Δ.Α.Κ., ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΜΩΣ. Ο ΠΑΚΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ -ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ- ΟΜΑΔΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

    Ειπα και γω δεν θα βρεθει ενας ανεγκεφαλος να γραψει της γνωστες παπαριες που ακουγονται σαν ανεκδοτο.Φιλε εσυ που εγρψες αυτες τις παπαριες συγνωμη αλλα εμεις δεν σε υπολογιζουμε εισαι μια φωνη σαν να μην υπαρχει.Ποιος εισαι εσυ ρε που θα μας πεις για αθλητικο κεντρο και παπαριες,αν στην Ελλαδα ξερουν την Κατερινη ειναι απο ενα και μονο πραγμα και αυτο ειναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ που μεσα σε αυτο που λες εσυ αθλητικο κεντρο, που και οι πετρες το ξερουν γηπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Ντροπη σου που εισαι και Κατερινιωτης ασχετε.Απλα απαντησε μου στο ερωτημα αν υπαρχει κανενα ιδιοκτητικο γηπεδο στην πολη απο αλλη ομαδα και που δεν ειναι δημοτικο και δεν το ξερω.Α και το αλλο ρε ξεφτιλα που εβαλες στο στο μα σου τον Προεδρο μας ρε ξεφτιλα (απο τωρα πρωι μεσημερι βραδυ γαργαρα με μπενταντιν και μετα θα ξαναπεις για τον Προεδρο μας ξεφτιλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κανείς φίλαθλος του Πιερικού στους Πόντιους και όταν θα ερχόμαστε θα είμαστε με τους φιλοξενούμενους. Είστε και βλάκες, θέλετε δε θέλετε στις εκλογές για τον Καλλικράτη θα τεθεί και θέμα ονομασίας του γηπέδου σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους να δούμε ποιος θα είναι βλάκας να πάει κόντρα στο γενικό αίτημα ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ, ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ. ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΕΣΥ ΑΤΥΧΟΥΛΙ ΜΟΥ, ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 5 ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΚΑΙ ΣΚΙΣΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ...ΑΚΟΥΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 10 ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΛΗΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ. ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΠΑΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΑΠΛΑ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΤΣΙ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. Η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΛΕΙΡΟΥΡΓΙΑ. ΕΣΥ ΨΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν πολλα μας τα ειπες ασχετε μαλλον νομιζεις οτι απευθηνεσε σε κανενα μωρο ασχετε,ενα να ξερεις οτι εγω ειδα τον ΠΙΕΡΙΚΟ 3 φορες στην Α΄ Εθνικη ασχετε αρα να μιλας καλυτερα ασχετε.τωρα για το γηπεδο ασχετε μηπως σε ειπε κανεις οτι ο Πιερικος ειχε στο κολυμβητιριο δικια του εκεταση και επειδη εγινε ασχετε το γυμναστηριο και το κολυμβητηριο του παραχωρηθηκε το εθνικο σταδιο τοτε, δημοτικο τωρα, αλλα τις τοτε εποχες δεν εγιναν ολα αυτα με χαρτια και γι'αυτο μηλατε τωρα και λετε οτι σας κατεβαινει εσεις οι ασχετοι με το θεμα.Και επειδη πολλα με τα ειπες ξεφτιλα σε πρωσοπικο επηπεδο ξερεις που σε εχω γραμμενο που θα με πεις ασχετε εσυ για τον ΠΙΕΡΙΚΟ παπαρα, που φαγαμε την ζωη μας για την ομαδα ξεφτιλα,που τρεξαμε και τρεχουμε για να μην γινετε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ερμαιο του καθε ασχετου σαν εσενα που θα μας πεις και παιδακια ασχετε εισαι πολυ μικρος για να μας πεις εσυ για τον ΠΙΕΡΙΚΟ ασχετε.ρε ασχετε μιλας για συνοθηλευμα κλπ δεν σε αρεσε ρε που η ομαδα φετος ηταν στα play off.ολα σε ενοχλουν ο προεδρος οι φιλαθλοι στην 5 οι άλλοι στην σκεπαστη ολα σε φταινε η ομαδα οι παικτες οι διοικηση ολα.εδω λες οτι δεν υπαρχει ουτε αρχη ουτε τελος κλπ.εγω δεν ξερω ειμαι απο χωριο αλλα βλεπω πολυ κολλητους καποιους απο τους ποντιους με τους δικους μας διοικουντες μαλλον ειναι αυτοι που θα μας βαλουν σε ταξη οι δικοι σου που εχουν και αρχη και μεση και τελος κλπ.ασχετε σαν πολλα μας τα ειπες πιο πανω αν τολμας βγες και πεστα δημοσιος δηλαδη στο γηπεδο να δεις πως θα σε παρουν ολοι με τις πετρες ασχετε με αυτα που γραφεις ανοιγεις το κουτη της πανδωρας,να ξερεις οτι γραφουμε το διαβαζουν πολυ και αν ηταν κανενας να ερθει να δει τους ποντιους τους διωχνεις με την μαλακια που σε δερνη ασχετε,θελω να ξερω αν τα διαβασει ο σωστος ο προεδρος των ποντιων μπορει και να σε στηλη για διακοπες ασχετε που θα μας πεις εσυ για ΠΙΕΡΙΚΟ ασχετε που ντροπιαζεις του ποντιους που παντα την συμπαθουσα την ομαδα και την λειτουργια της αλλα εως εκει,οχι και να φτασεις εσυ ενας ασχετος να μας κανεις κατυχηση για τον ΠΙΕΡΙΚΟ ασχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥΛΗ. ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΗΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ, ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΜΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΤΗ ΣΩΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 5. ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΠΑΝΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΝΤΑς ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ(ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΟΦΗ), ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΒΟΗΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΜΠΕΜΠΗ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσύ φίλε που έβλεπες τον Πιερικό στη δεκαετία του 1960 θα είσαι τώρα γύρω στα 80 χρονών. Πήγαινε σε κανένα ΚΑΠΗ και πιες το τσαγάκι σου γιατί θα κρυολογήσεις. Μπράβο σου πάντως αν και γέρος μπαίνεις και σε μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΕΓΑΛΕ 50ΑΡΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ. ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 60 ΔΕ ΤΟΝ ΕΙΔΑ, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ. ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΤΑ BLOGS ΓΙΑΤΙ ΔΙΔΑΣΚΩ, ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗΣ. ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μεγαλε που με ειπες πιτσιρικα και μαλακιες ειμαι 42 και φυσικα δεν προλαβα τον μεγαλο Πιερικο της δεκαετιας του 60 αλλα προλαβα και Καλαμπακα και Παπαιωαννου αρα αν νομιζεις οτι μονο εσυ ειδες τον Πιερικο κανεις λαθος και εμεις τον ειδαμε και μειναμε κοντα στην ομαδα και δεν φυγαμε ουτε στα πετρινα χρονια οκ μεγαλε που μας εσουρες τα εξαμαξ και μας αμφησβητης και στο κατω κατω αν ημουν μικρος και αγαπουσα την ομαδα δεν θα ειχες κανενα δικαιωμα να κριτικαρεις και να λες οτι εσυ ειδες τον τοτε Πιερικο κλπ.Τωρα για το οτι δεν ερχεσε στο γηπεδο δικαιωμα σου αλλα και δικαιωμα μας να στηριζουμε την ομαδα και φυσικα να επεισημενουμε τα σωστα και τα λαθη.αυτο που κανουν πολλοι οπως εσυ δεν ειναι σωστο γιατι οταν αγαπας κατι προσπαθεις να το κανεις καλυτερο μεσα απο την συμετοχη και οχι απο την αποχη και την συνεχη κριτικη .εδω στην Κατερινη ειμαστε ευκολη στην κριτικη εξ αποστασεως και χωρις κανενα κοστος.παντως ειναι κακο να πυροδοτης το θεμα με τους ποντιους χωρις καν να υποστηριζεις την ομαδα τους μονο και μονο για να μας την σπασης και να κανεις πλακα παλη εξ αποστασεως απο τα blogs.αφου και εσυ ξερεις οτι ετσι ειναι τα πραγματα εδω και45 χρονια στο γηπεδικο θεμα που μας καει,το θεωρω μη σοβαρο να ριχνει λαδι στην φωτια καποιος και να σηκωνει το θεμα χωρις λογο.μαλλον δεν σε αρεση τιποτα στον ΠΙΕΡΙΚΟ και θελεις να κριτικαρεις μονο,κανε οτι θελεις εγω δεν ξαναγραφω κουραστικα μαζι σου μεγαλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast