31.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο ΛΟΠΕΖ, "ΝΑΥΑΓΙΟ" ΜΕ ΑΝΤΑΝΤΟ!

Μπορεί οι χθεσινοβραδυνές πληροφορίες να έφερναν τον Ισμαέλ Λόπεζ εκτός Πιερικού και...καθ' οδόν για τη Βέροια, ωστόσο ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα παραμείνει τελικά κάτοικος Κατερίνης. Η αλήθεια είναι ότι κάποιες λεπτομέριες οικονομικής φύσεως έβαλαν σε κίνδυνο τη συμφωνία, όμως η καλή θέληση αμφότερων των πλευρών βοήθησε στο να...εξαφανιστούν τα "σύννεφα" καθώς και ο Πιερικός ήθελε τον ποδοσφαιριστή που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, αλλά και ο Λόπεζ ήταν ικανοποιημένος από τις συνθήκες που συνάντησε στον κατερινιώτικο σύλλογο. Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής βρισκόταν προς αναζήτηση σπιτιού για να εγκατασταθεί και μόνιμα στην πόλη. Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ολοκληρώθηκε η ενίσχυση των "μελανολεύκων" στο χώρο του κέντρου και στη νευραλγική θέση του αμυντικού μέσου όπως ήταν επιθυμία του Γιώργου Χατζάρα.

Φεύγει ο Αντάντο-Τι γίνεται με το θέμα του στόπερ.
Σε "ναυάγιο" οδηγείται το "φλερτ" του Πιερικού με τον Πολ Αντάντο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την Κατερίνη χωρίς να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μελανολεύκους". Παρότι όλα τα δεδομένα έδειχναν πως ο παίκτης θα αποτελέσει μέλος του ρόστερ του Πιερικού, τελικά το πιθανότερο είναι ότι δε θα δούμε τον ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της κατερινιώτικης ομάδας.
Όσον αφορά στην έλευση κεντρικού αμυντικού όπως είχε ζητήσει ο Γιώργος Χατζάρας, δεδομένης της λήξης της μεταγραφικής περιόδου απόψε, οι επιλογές των "μελανολεύκων" περιορίζονται σε ποδοσφαιριστές που είναι χωρίς ομάδα από τις 30-6-2010 και νωρίτερα. Δεν αποκλείεται τελικά να μην αποκτηθεί άλλος ποδοσφαιριστής και το κενό να καλυφθεί εκ των έσω.
  • Υπάρχει ωστόσο κι ένα μικρό ενδεχόμενο να αλλάξουν τα δεδομένα με τον Αντάντο, καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση μέχρι τις 10 του μήνα.

1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός δεν είχε υπογράψει. Μετά το φιλικό με τη Βέροια οι παράγοντές της εντυπωσιάστηκαν και κινήθηκαν για την απόκτησή του. Τότε κατάλαβαν οι διοικούντες την αξία του παίκτη που προς τιμή του δεν συζήτησε την πρόταση της Βέροιας υπογράφοντας χωρίς δισταγμό στην ομάδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast