18.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ.

Στην προπόνηση της Τρίτης για λογαριασμό του Πιερικού πήρε μέρος ο Βούλγαρος Εμίλ Ντρένκοφ. Ο 29χρονος παίκτης αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και θα περάσει τις επόμενες μέρες από το... μικροσκόπιο του Γιώργου Χατζάρα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντρένκοφ έχει αγωνιστεί σε Λοκομοτίβ Σόφιας και Σαντάνσκι.

Από κει και πέρα ο Γιώργος Ζησόπουλος αναμένεται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης να έχει δώσει την απάντηση του, στην πρόταση που του έκανε ο Πιερικός για κλειστό τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 210.000 ευρώ (70.000 ευρώ τον χρόνο).

πηγή: mikriliga.com

3 σχόλια:

  1. ΛΛΑ ΠΑΛΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ;ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΚΑΘ Α ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑς, ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ Η ΟΧΙ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ;ΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λέω και γω,δεν θα κράξει κανένας σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. που κολανε ρε φιλε ολα αυτα που λες με το οτι ερχεται να δοκιμαστε παιχτης...??
    για μενα ειναι εξυπνη κινηση να δοκιμαζονται πρωτα οι παιχτες ...πως θα δει ο προπονητης αν τους θελει στη ομαδα ή οχι...εσυ το πηγες στο στοιχημα...ενταξυ ειπαμε να λεμε τα κακα αλλα ας μην τα κανουμε ολα τραγικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast