30.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΒΑΤΙΔΗ!

Τη φανέλα του Πιερικού θα φορέσει ξανά ο Ηλίας Προβατίδης. Ο 25χρονος Κατερινιώτης αριστερός χαφ έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή ύστερα από...σύντομη θητεία και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πιερικό. Εκτός από την Παναχαϊκή, ο Προβατίδης αγωνίστηκε επίσης σε Αετό Σκύδρας και Απόλλωνα Καλαμαριάς και βέβαια Πιερικό. Με την απόκτηση του Προβατίδη, ο Γιώργος Χατζάρας αποκτά μια επιπλέον λύση στο χώρο του κέντρου.
Σχετικά με το θέμα του Προβατίδη εκδόθηκε και ανακοίνωση από την πρώην ομάδα του, την Παναχαϊκή η οποία αναφέρει τα εξής: Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι έλυσε το συμβόλαιο του με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ο Ηλίας Προβατίδης κατόπιν κοινής συμφωνίας.
Επόμενος σταθμός στην επαγγελματική καριέρα του Ηλία Προβατίδη θα είναι ο Πιερικός.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε ευτυχία στην προσωπική και στην επαγγελματική του ζωή.
Παράλληλα, δεν υπάρχει ακόμη ανακοίνωση όσον αφορά στο θέμα του Αντάντο, πάντως όλες οι ενδείξεις συνηγορούν ότι ο Αφρικανός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κατερινιώτες.
Τέλος, όπως ανέφερε πρώτο το katerinisport, και παρά τα αντιθέτως λεγόμενα από τον Γιώργο Χατζάρα, οι διοικούντες εξετάζουν περιπτώσεις επιθετικών, με δεσπόζουσα αυτή ενός ξένου φορ.

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast