22.8.10

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ.

Πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου η συνέλευση με την οποία βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα για την επόμενη μέρα του συνδέσμου...
Στα θετικά της χθεσινής συνέλευσης είναι ότι έδωσαν το παρών ΟΛΑ τα ιδρυτικά μέλη του Club αλλά και αρκετά νέα....

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν θεωρούνται σημαντικές για την επόμενη μέρα του Club,όπως επίσης και για την κερκίδα της αγαπημένης μας ομάδας...

Το Club αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια στις απειλές που δέχτηκε απο μέλη της παε θεωρώντας ότι ήταν εν βρασμώ ψυχής οι όποιες κουβέντες ακούστηκαν στα επεισόδια του φιλικού με την αελ...


Εμείς σαν Club τις αποφάσεις μας τις έχουμε πάρει αναμένεται η συνάντηση μας με την παε στα μεσα της ερχόμενης εβδομάδας και ελπίζουμε όλα να έχουν αίσιο τέλος...


ΥΓ Ελπίζουμε αυτή την φορά να μας ακούσουν...

12 σχόλια:

  1. Μπραβο παιδια..Μακαρι να σας ακουσουν μπας και αποκτησουμε σωστη κερκιδα καμια φορα.Μακαρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα καλα αλλα ποιες αποφασεις πηρατε παιδια.καλο ειναι να της δημοσιοποιοισετε για να της ξερουμε ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως καλο θα ηταν να μας πειτε τι σκεφτηκατε ωστε να γνωριζουμε και μεις και σ περιπτωση που γινει κατι να μπορουμε να κρινουμε την ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εαν η συναντηση με την παε ειναι θετικη τοτε τις αποφασεις μας θα τις καταλαβετε στην τρεχον σεζον... εαν δεν ειναι θετικη η συναντηση θα βγει εκ νεου ανακοινωση οπου θα τα εξηγει ολα... ας ελπισουμε οτι θα εχει θετικη καταληξη γτ οι ιδεες των παιδιων ειναι παρα πολυ καλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ζήτημα είναι η μαζικότητα, αν αυτό συμβεί τότε όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δηλαδη τη ζητατε απο την παε για να καταλαβουμε και εμεις ρε παιδια και φυσικα ποιος δεν θελει την μαζικοτητα αλλα σαν ορος και ενοια ειναι λιγο αοριστος.και ποιες ειναι οι ιδεες ρε παιδια πεστε και εμας ετσι να γουσταρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποιος ο λογος ρε παιδια να μας πουν τι ζητανε???δεν καταλαβα???για να αρχισουν παλι οι εξυπνοι τις μαλακιες τους για τα παιδια?αφηστε να κανουν αυτο που θεωρουν σωστο.Αν επιστρεψαν τα ιδρυτικα μελη οπως λεει η ανακοινωση τοτε τα παιδια ειναι σε πολυ καλο δρομο.Αντε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και βέβαια υπάρχει λόγος να πουν τι ζητάνε.
    Όταν κατακρίνεις όλους και όλα, όταν λες ότι η ΠΑΕ κακώς κάνει ότι γουστάρει χωρίς να ρωτάει καμμία γνώμη και χωρίς προγραμματισμό, τότε θα πρέπει να δείξεις ότι εσύ διαφέρεις, ότι εσύ έχεις πρόγραμμα, ότι εσύ είσαι διαφορετικός από αυτούς και αυτά που κατηγορείς.
    Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και φυσικα πρεπει να πουν στην κοινη γνωμη τη ζητανε για να τους σεβονται ολοι,και να μην υπαρχει καμια υπονια για συμφωνιες κατω απο το τραπεζι ετσι νομιζω οτι ειναι το σωστο.πχ ζηταμε 1 αυτο 2 το αλλο 3 το παραλλο κλπ.
    αν κερδισεις πχ τα 2 απο τα 3 παει καλα η μπορει και οχι να θελεις και τα 3 λεω εγω τωρα υποθεση εργασιας κανω.αλλα το εμεις εχουμε ιδεες αλλα θα τις πουμε μονο σε ενα κλειστο κονκλαβιο,εμενα δεν μου λεει τιποτα.παιδια δημοσιοποιοιστε τισ ιδεες σας και θα δειτε οτι θα βρειτε πολλους υποστηρικτες,αλλα αοριστα κανεις δεν μπορει να πει κατι θετικο η αρνητικο και ολα ειναι γενικολογα και ωραια και η ζωη συνεχιζετε και 3 πουλακια καθονταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα παιδιά πριν γίνει η συνάντηση με την ΠΑΕ δεν πρόκειται να ανακοινώσουν τίποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδή αν μάθουμε μετά την συνάντηση αν θα πραγματοποιηθούν ή οχι τα αιτήματα των παιδιών??Που η διαφορά???Δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι τρελενεσαι ρε φιλε?? ειπαμε θα τα πουμε ολα μετα την συναντηση..υπομονη 2-3 μερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast