23.8.10

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 3-2

Παρότι οι Νέοι του Πιερικού ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ο Απόλλων Λιτοχώρου εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του πήρε το φιλικό "τρίποντο" στον αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο "Πύρρος Δήμας" του Λιτοχώρου.


Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:


8' Ο Κουλιάνος με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Φλορίν από δεξιά άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα.

12΄ Τέρμα που σημείωσε ο Δολμίδης, ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

71΄ Ο Ντόσης με κάθετη πάσα βρίσκει τον Παναγιωτίδη και αυτός με ψύχραιμο πλασέ ισσοφαρίζει σε 1-1

76΄ Μακρυνή πάσα του Α.Παναγιωτίδη στον Δερμίση, που αποφεύγει τον αντίπαλό του και με δυνατό σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στους νέους του Πιερικού 1-2.

79΄ Ο Δημητρίου με σούτ μέσα από την περιοχή ισσοφαρίζει εκ νέου σε 2-2.

86΄ Υστερα από γύρισμα της μπάλας από αμυντικού στον τερματοφύλακα και λάθος εκτίμηση της πορείας της μπάλας από αυτόν, αυτή καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Πιερικού διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 για την ομάδα του Απόλλωνα.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Παπαθανασίου,Παπαδιαμαντής,Σάλτας,Καρυπίδης,Μυρωτής,Κουλιάνος,Γραμμένος, Καλαμπάκας,Καντζιούρης,Φλορίν,Φελώνης. Έπαιξαν επίσης και οι Γκέργκι, Δημητρίου, Ζορμπάς, Γιάντσιος.

ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Τσιντώτας, Σκούρτη, Λαγδάρης, Δολμίδης, Παπατόλιος, Νούλας, Δερμίσης, Ατανάσωφ, Ντόσης, Τσιμόπουλος, Παναγιωτίδης. Έπαιξαν και οι Γεωργαντάς, Γ.Παναγιωτίδης, Πάτσιος, Ε.Τσικαδέρης, Πανικίδης,Τσιανάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast