18.8.10

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΜΕΤΕΩΡΑ 2-0.

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο η ομάδα μας, επιβλήθηκε την ομάδα των Μετεώρων με τελικό σκορ 2 - 0.

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 18' από τον ΒΕΛΩΝΗ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά απο συρτή σέντρα του ΚΥΡΤΕΓΟΥ. Στο 43' ο ΒΕΛΩΝΗΣ έξω από την μεγάλη περιοχή με δυνατό σουτ εστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των Μετεώρων. Ο ΚΥΡΤΕΓΟΣ στο 72' πέτυχε το 2 - 0 με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή ύστερα από εκτέλεση φάουλ του ΜΠΟΤΑΙΤΗ και στο 83' νέο δοκάρι για την ομάδα μας με τον ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Δ. σε σέντρα του ΚΥΡΤΕΓΟΥ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ:Ίτσιος(65'Παπατολίκας) Τσιτλακίδης(73'Βειδαμενίδης) Κυρτέγος(84'Γούτσιος) Παπαγιαννόπουλος(46'Τσιμόπουλος) Κεστελίδης(46'Μιχαηλίδης Μ.) Μποταίτης(80'Γιακάκογλου) Λιόλιος(80'Φωτιάς) Γιόβτσεφ(80'Μιχαηλίδης Δ.) Σταφίδας(70'Γούλας) Βελώνης(66'Τροίρης) Διαμάντης(46'Σαββίδης).

ΜΕΤΕΩΡΑ: Ρουσιαμάνης Ζήνωνος Χαιτάλης Σκρέκας Α. Σιούτας Αυγέρος Π. Φορτούνης Γκαγκαστάθης Γραβάνης Κεραμάς Τσουκάλης ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ: Παπανικολάου Κωστής Σκρέκας Γ. Μουρκάκης Γκόβαρης Μπαούτης Μανώλης Αυγέρος Χ. Αγγελάκης Καραστέριος Μπαλογιάννης Σακελαρίδης Γκαρνάρας


πηγή: aepontion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast