19.8.10

ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΥ.

Ήταν μία συγκλονιστική συναυλία, γεμάτη ενέργεια, πάθος, ρομαντισμό, συγκίνηση και σίγουρα μουσική αρτιότητα .

Μοναδικές εκτελέσεις γνωστών μελωδιών της χάρισε στο μουσικόφιλο κοινό η Ευανθία Ρεμπούτσικα με τη συνοδεία πενταμελούς ορχήστρας και τους Όθωνα Μεταξά και Dilek Koc στο τραγούδι. Το κοινό γέμισε το αρχαίο θέατρο του Δίου το βράδυ της Παρασκευής 13 Αυγούστου και απόλαυσε μια ονειρική βραδιά.

Ένα πραγματικό μουσικό ταξίδι, καθώς η δημοφιλής συνθέτρια έχει αγγίξει ποικίλα και διαφορετικά μεταξύ τους μουσικά είδη, από κάθε γωνιά του κόσμου. Έτσι λοιπόν, η συναυλία περιείχε βαλς, ταγκό, κέλτικες μελωδίες αλλά και ανατολίτικους ήχους από την πολύ γνωστή σε όλους «Πολίτικη Κουζίνα», ικανοποιώντας τους απαιτητικούς θεατές.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ακούστηκαν μερικές από τις καλύτερες στιγμές των ηχογραφήσεών της «Πολίτικη Κουζίνα», «Αίθουσα του Θρόνου», «Το αστέρι και η ευχή » ,«Μικρές Ιστορίες», «BABAM VE OGLUM», «OST ULAK». Οι μουσικές, οι ερμηνείες και το επιβλητικό σκηνικό του αρχαίου θεάτρου, συνέθεσαν μια ιδιαίτερη παράσταση μοναδική από πολλές απόψεις.

Οι παρευρισκόμενοι ενθουσιάστηκαν και το έδειξαν με το πηγαίο χειροκρότημά τους σε αρκετές στιγμές της συναυλίας. Απόλυτη πρωταγωνίστρια η Ευανθία Ρεμπούτσικα, καθήλωσε τόσο με τις συνθέσεις της, όσο και με την απόδοσή της στο βιολί. Μουσική που ξεσηκώνει όλες τις αισθήσεις των ακροατών και χαρακτηρίζεται κινηματογραφική, ακόμα και τα κομμάτια που δεν έχουν γραφεί για κάποια ταινία.

Τη δίκαιη αναγνώριση στο πρόσωπο της καλλιτέχνιδας, που έχει τιμηθεί με διεθνή βραβεία, χάρισε απλόχερα και το κοινό στο αρχαίο θέατρο του Δίου.

Στο τέλος της μουσικής παράστασης ανταποκρινόμενη στην ατμόσφαιρα της μοναδικής αυτής βραδιάς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα επέστρεψε στην σκηνή μετά από

παράκληση του κοινού για ένα ακόμα σετ τεσσάρων τραγουδιών, σε μια συναυλία που κράτησε περίπου δυο ώρες.

Επόμενος σταθμός της Ευανθίας Ρεμπούτσικα θα είναι η Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, όπου μετά από πρόσκληση του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου η ελληνίδα συνθέτρια θα παρουσιάσει μία συναυλία με την μουσική της για το εκλεκτό κοινό της Πόλης.

Η επιτυχημένη από όλες τις απόψεις συναυλία της Παρασκευής στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, ήταν μια εκδήλωση της ομάδας μπάσκετ «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 39ου Φεστιβάλ Ολύμπου .


Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast