30.8.10

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ-ΝΕΟΙ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1-2.

Φιλική νίκη με 2-1 επί του Αιγινιακού πανηγύρισαν οι Νέοι του Πιερικού σε χθεσινό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Αιγινίου. Οι "μελανόλευκοι" ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στη νίκη, εκμεταλλευόμενοι όμως και την κούραση του Αιγινιακού, ο οποίος το Σαββάτο είχε παίξει φιλικό με τον Πιερικό Αρωνά.
Στο 10' ο Ντόσης με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Νέους του Πιερικού εκμεταλλευόμενος λάθος της αιγινιώτικης άμυνας. Στο 48' ο Αιγινιακός με σουτ του Ορφανού έφτασε στην ισοφάριση όμως οι Νέοι του Πιερικού στο 78' ύστερα από σέντρα του Δερμίση και κεφαλιά του Ντόση έκαναν το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαραλαμπίδης με βοηθούς τους Ζάχο και Φιρινίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγινιακός: Καραγιώργος, Αργυρόπουλος Δ., Αργυρόπουλος Α., Τσολακίδης, Καρανίκας, Μαλάκης, Ριζόπουλος, Κοσμίδης, Φουλίδης, Γκούντας, Τόκας. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μοσχίδης, Κουμαντέρης Ευάγγ., Ορφανός, Καπετάνος, Φιρινίδης.

Νέοι Πιερικού: Πατσιογιώργος, Παναγιωτίδης Γ., Λαγδάρης, Ζανέτας, Δολμίδης, Νούλας, Παπατόλιος, Παναγιωτίδης Α., Τσιώμης Β., Ντόσης, Δερμίσης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Τσιανάκας, Πάτσιος, Ατανάσοφ, Σκούρτι, Τσιμόπουλος, Τσικαδέρης, Τζιούτζιος.

2 σχόλια:

Accuweather Forecast