21.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται ο Πιερικός ο οποίος αναδείχτηκε απόψε ισόπαλος, 0-0 με τον Ηρακλή στο φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Κατερίνη. Οι παίκτες του Γιώργου Χατζάρα έδειξαν για μια ακόμη φορά τη διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού και αν συνεχίσουν έτσι, άπαντες στο "στρατόπεδο" του κατερινιώτικου συλλόγου μπορούν να αισιοδοξούν για καλύτερες ημέρες. Ο Πιερικός, ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός, αγωνιζόμενος απέναντι σε μια ομάδα που ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της το ερχόμενο Σαββάτο, είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, εμφανίζοντας όμως για άλλη μια φορά κάποια προβλήματα στην τελική προσπάθεια. Στην κορυφαία στιγμή του πρώτου μέρους πάντως, αυτός που θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ ήταν ο Ηρακλής αλλά ο Κομπαγιάσι σημάδεψε το δοκάρι στο 44'. Η απάντηση των "μελανολεύκων" ήλθε με δοκάρι του Γκουγκουλιά στο 58' ύστερα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και σουτ του Γκουγκουλιά, φάση που ήταν και η μοναδική αξιόλογη στο β' μέρος, καθώς ο ρυθμός μετά το 60' έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών.
Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 2000 φίλαθλοι, μεταξύ αυτών και περίπου 300 του Ηρακλή.

Οι καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:
20': Γύρισμα του Πέντα από δεξιά, έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κατσαμπής πριν προλάβουν να επωφεληθούν οι παίκτες του Πιερικού.
22': Ο Μιλόσκοβιτς στόπαρε και γύρισε ωραία από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε το δυνατό σουτ.
27': Κόρνερ του Πέντα από τα δεξιά, κεφαλιά του Μιλόσκοβιτς, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Ελευθερόπουλου.
30' Ο Γουμάγιας απέκρουσε κεφαλιά του Κατσιαμπή από τα πλάγια.
36' Σουτ του Πίτου εν κινήσει, από τη γωνία της μικρής περιοχής του Γουμάγια και αριστερά, απόκρουση του Γουμάγια, νέο σουτ του Πίτου και η μπάλα άουτ.
44' Ο Κομπαγιάσι τροφοδότησε τον Κατσαμπή, αυτός με το κεφάλι έδωσε στον Γιάκομπ ο οποίος σούταρε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Πιερικού.
58' Οι παίκτες του Πιερικού άλλαξαν έξοχα τη μπάλα, με τον Χατζή να τροφοδοτεί τον Γκουγκουλιά, ο οποίος από πλάγια μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου και κατέληξε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Λέφας με βοηθούς τους κ. Ευθυμιάδη και Καραϊσαρίδη και 4ο διαιτητή τον κ. Γκαραγκάνη, όλοι από την ΕΠΣ Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Γιώργος Χατζάρας) 4-2-3-1:
Γουμάγιας (73' Καρακούτσης), Παπαγεωργίου (82' Καραγκούνης), Ι. Λαζαρίδης (78' Συμεωνίδης), Δήμου (78' Νίκου), Τασίδης, Χατζής, Πουρτουλίδης (71' Παυλίδης), Μιλόσκοβιτς, Χατζής (71' Τόσκας), Μιλόσκοβιτς, Μήτρου (71' Κ. Λαζαρίδης), Πέντα (71' Γκόνι), Γκουγκουλιάς (71' Κοντέων).

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης) 4-1-4-1:
Ελευθερόπουλος (68' Μπαντής), Αραμπατζής, Λίμα (68' Κανακούδης), Κυριαζής (80' Κατσικάς), Κατσαμπής (80' Σαρακατσάνος), Καρλίνιος (80' Στάμου), Πίτου (72' Βουτσιάς), Κομπαγιάσι (68' Ζοτ), Σολτάνι (63' Παπαστεργιανός), Μάρα (63' Βέλλιος), Γιάκομπ (46' Σίσιτς).

7 σχόλια:

  1. Μπράβο στην ομάδα που στήνεται. Παίκτες που έχουν όρεξη να 'κουβαλήσουν' και όχι πια αυτό το γιόμα που βλέπαμε ως τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θα ελεγα παιχτες που γουσταρουν να φορεσουν την φανελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το απιχνίδι του α΄ημιχρόνου κάνανε τον Ηρακλή να φαίνεται ηρακλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείγμα θετικό απέναντι σε μια ομάδα της Α΄που παίζει πρωτάθλημα σε μια βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δειγμα θετικο ή ηταν τοσο χαλια ο ηρακλης και φανηκαμε εμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχι φιλε εμεις ειμασταν πολυ καλοι και δεν μπορεσε κανενας Ηρακλης να φανει.ασ μην απαξιωνουμε τοσο ευκολα την ομαδα μας ελεος.ρε παιδια αν παρεις καμια φυλαδα αθηνων η σαλονικης εδω οι ομαδες τους πολλες φορες σερνονται και αυτοι κανουν το ασπρο μαυρο και εδω εμεις την πατησαμε την γρια και αρχιζουμε της θεωριες.εγω παντως ειδα αγωνιστηκοτητα παθος συγροτηση παιχνιδιου,συνδιασμους σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου.ρε παιδια ασ αγαπησουμε πιο πολυ την ομαδα μας και πιστευω οτι θα μας το ανταπωδωσει,και ασ παραδειγματιστουμε απο αλλους συλλογους που οι φιλαθλοι τους δεν συκωνουν κουβεντα για την ομαδα τους,ετσι πρεπει να ειμαστε και εμεις τελεια και παυλα.

    Μια Ζωη Πιερικος ΘΥΡΑ 5 κολημενος στα καγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑΝΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ1!!!!!!!!!!23 Αυγούστου 2010 στις 1:49 μ.μ.

    ΠΡΑΒΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΕΞΑΝ ΜΠΑΛΑΡΑ !!!!ΟΘΤΕ ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ,ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΧΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΕΝΕΙ Ι ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΚΤΙΑ ΑΥΤΑ!!!!!!

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΙΟΣ ΣΤΙΝ -5- ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΘΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast