30.8.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΘΕΛΕΙ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ Ο ΛΟΠΕΖ;

Σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς είναι ο παίκτης που θέλει ο Γιώργος Χατζάρας για να ενισχυθεί γραμμή κρούσης του Πιερικού και αναμένεται το πρωί στην Κατερίνη για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον κατερινιώτικο σύλλογο. Ο 29χρονος Κροάτης έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την κρητική ομάδα. Πριν τον ΟΦΗ, ο Αμπράμοβιτς έπαιξε σε Ολυμπιακό Βόλου, Θρασύβουλο, Ίντερ Τουρκού (Φινλανδία), Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία), Σιρόκι Μπρίεγκ (Βοσνία), Τσιμπάλια Βίνκοβτσι (Κροατία) και Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία).
Στην έξοδο ο Λόπεζ;
Παρελθόν όμως δεν αποκλείεται να αποτελέσει λίγες μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΠΑΕ Πιερικός ο Ισμαέλ Λόπεζ σύμφωνα με πληροφορίες του katerinisport! Οι λόγοι του ενδεχόμενου "διαζυγίου" δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστοί. Εάν ολοκληρωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών, επόμενος σταθμός για τον Ισπανό μεσοαμυντικό αναμένεται να είναι η Βέροια.
Τα τυπικά για Αντάντο.
Όσον αφορά στον Πολ Αντάντο, θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Πιερικού καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας των δυο πλευρών.

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΓΥΑΛΙΣΕ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ? ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΥΝΤ. ΧΑΦ ΨΑΧΝΕΙ...
    ΚΩΣΤΑΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου τα αλλαξε τωρα και θελει πιο πολλα λεφτα κατοπιν εορτης, ας παει στο καλο το παληκαρι...
    πηραμε τον Προβατιδη στην θεση του, που ειναι και Κατερινιωτης και ποναει την φανελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν καταλαβαίνω, αν υπέγραψε και ήθελε εκ των υστέρων περισσότερα, τότε τον πουλάς και βγάζεις χρήματα. Εκτός αν δεν είχε υπογράψει οπότε κοινώς την πατήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια τη λετε στο side της ΠΑΕ εχει μια φωτογραφεια 3χ3 με τον LOPEZ να υπογραφει αρα ειναι παικτης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast