8.4.10

MENT - Πιερικός Αρχέλαος-Την Κυριακή στις 5 μ.μ.


Την Κυριακή στις 5 μ.μ.

MENT - Πιερικός Αρχέλαος

Μια ωραία κίνηση για τα ταλέντα της Πιερίας

● Ένας πολύ ωραίος αγώνας προβλέπεται να γίνει την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της Τούμπας, όπου φιλοξενείται η ΜΕΝΤ. Και οι δύο πλευρές περιμένουν με αγωνία το παιγνίδι και ήδη οι φίλαθλοι της Κατερίνης οργανώθηκαν για την …άνοδο προς τη Θεσσαλονίκη.

Η προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου που είναι εντατική, υποδηλώνει ένα θετικό αποτέλεσμα και σε αυτό θα συμβάλει τόσο το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της κατερινιώτικης ομάδας, όσο και στο φίλαθλο κόσμο που υποστηρίζει θερμά και εκδηλωτικά την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου.

Για τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, μετά την προπόνηση της Παρασκευής, δήλωσε: «Η ΜΕΝΤ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με μεγάλο ταλέντο και συνεχή παρουσία στην Α1 και Α2 την τελευταία δεκαετία. Εμείς προετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε στο διάστημα των διακοπών για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες ενός τέτοιου παιγνιδιού και γενικά των υπολοίπων του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα πολύ καλό παιγνίδι και τόσο η μπασκετική Θεσσαλονίκη, όσο και η Πιερία, να χαρούν θέαμα. Χριστός Ανέστη σε όλους με υγεία και αλήθεια».

● Τον αγώνα ορίσθηκαν να διαιτητεύσουν οι κ.κ. Νικολούλης και Θωμόπουλος.

● Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά τον κ. Στέργιο Πίτσια, διευθυντή της επιχείρησης «ΠΗΓΗ ΟΛΥΜΠΟΥ» που σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου τόσο ο ίδιος, όσο και η εταιρία, είναι συμπαραστάτες στις προσπάθειες της ομάδας.

● Την Παρασκευή ξεκίνησαν με επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης οι προπονήσεις σεμιναριακού τύπου για τους νεαρούς αθλητές του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ. Διοργανώθηκαν από το προπονητή Δημήτρη Γαλάνη και τονteam manager Χρήστο Χρηστίδη και σκοπό έχουν την ατομική βελτίωση των καλαθοσφαιριστών και της θυγατρικής ομάδας που είναι και το φυτώριο του Πιερικού Αρχελάου. Οι δεκαεννέα συμμετέχοντες έμειναν απόλυτα ενθουσιασμένοι από την κίνηση αυτή που για πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα οι προπονήσεις θα είναι τακτικές.

Στις προπονήσεις μπορούν να παίρνουν μέρος και νεαροί καλαθοσφαιριστές από άλλα σωματεία της Πιερίας και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Χρήστο Χρηστίδη στο τηλ 6944 544742.

Στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση ήταν και ο υπεύθυνος προπονητής της ανδρικής και εφηβική ομάδας Αλέκος Κασσομενάκης

● Για τη στρατιωτική του θητεία ετοιμάζεται ο καλαθοσφαιριστής του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ Θοδωρής Κολαξίδης, βασικός παίκτης της ομάδας και με πολλούς φίλους που δηλώνουν ότι, έστω και προσωρινά, θα τους λείψει. Ένα από τα πολλά καλά του μπάσκετ, είναι και οι καλές φιλίες.

Καλή θητεία Θοδωρή…


● Τη δική της μάχη δίνει στη τελική φάση της Β΄ κατηγορίας ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ. Το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 στις 6 μ.μ. αγωνίζεται στον Κολινδρό με το ΓΑΣ Κορινός και το παιγνίδι είναι στο πλαίσιο της 2ηςαγωνιστικής του Α΄ γύρου.

● Στο πρωτάθλημα μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ συμμετέχει και ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και το Σάββατο στις 10 π.μ. αγωνίζεται στην Κατερίνη με το Βατανιακό Σάρισα, Είναι παιγνίδι της 2ης αγωνιστικής για το 2ο γύρο.

● Τέλος, η στήλη εύχεται σε όλους τους φίλους και τους αναγνώστες της Χρόνια Πολλά και η Ανάσταση του Κυρίου να είναι πηγή διαρκούς αγαλλίασης, χαράς και ευφροσύνης για κάθε άνθρωπο. Χριστός Ανέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast