22.4.10

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΑΛΑΡΩΜΑ (ΚΑΙ) ΕΛΕΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

Το γεγονός ότι δεν έχουν καταβληθεί ακόμη στους ποδοσφαιριστές οι μισθοί τους, οδήγησε τους παίκτες των "μελανολεύκων" να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για αυτή την κατάσταση, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να μην γυμναστούν κανονικά. Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες πριν την έναρξη της προπόνησης συνομίλησαν τόσο με τον τεχνικό της ομάδας Σούλη Παπαδόπουλο, όσο και με τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Παναγιώτη Κωνσταντινίδη και αποφασίστηκε να πραγματοποιήσουν χαλάρωμα. Η προπόνηση δε θα ήταν ούτως ή άλλως πολύ μεγάλης έντασης λόγω και του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού, αλλά οπωσδήποτε, η σημερινή εξέλιξη διαφοροποίησε τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Από την πλευρά της η διοίκηση δεσμεύτηκε ότι τις επόμενες ημέρες το θέμα θα τακτοποιηθεί, όμως εκφράστηκε η άποψη πως δε θα έπρεπε τα πράγματα να φτάσουν σε αυτό το σημείο, ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς, όσο το δευτεριάτικο. Αύριο, η προπόνηση αναμένεται, εκτός απροόπτου, να διεξαχθεί κανονικά.
  • Αύριο, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας μαζί με τον γενικό αρχηγό Παναγιώτη Κωνσταντινίδη θα επισκεφθούν το 1ο και 3ο Λύκειο Κατερίνης προκειμένου να μοιράσουν δωρεάν προσκλήσεις εν όψει της "σύγκρουσης" με τον Πανσερραϊκό.

13 σχόλια:

  1. Τη εγινε ζηλεψαν και οι δικοι μας απο συμπεριφορες αλλων ομαδων και ειπαν να κανουν και αυτοι τα ιδια.Δεν ξερω παντως μην τα κανουμε τοσο τραγικα οι διοικηση μεχρι στιγμης εχει διξει οτι ειναι ενταξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου.
    Και η κατάκτηση των φετινών στόχων της ομάδας μας, πάνε περίπατο;
    Αυτοί οι στόχοι (αν υπάρχουν βέβαια) είτε με παίκτες πληρωμένους, είτε απλήρωτους, επιβάλλεται να γίνει η κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να κατακτηθούν.
    Η Αθλητική Ηχώ στο φύλλο της της 21ης Ιουνίου 1984, φιλοξενεί ανταπόκριση του Κυριάκου Καλπακίδη, που αναφέρει ότι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ εκείνης της χρονιάς, έχει οικονομικές σκοτούρες με παίκτες και προπονητές απλήρωτους κλπ.
    Ποιά η διαφορά του τότε με το σήμερα;
    Μήπως σήμερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, εκεί που το οικονομικό αποτελεί τροχοπέδη, δεν χωρούν συναισθηματισμοί και οράματα;
    Οι συναιασθηματισμοί και τα οράματα δεν πρέπει να λείπουν ποτέ απ΄τη ζωή μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος γνωρίζει τα πράγματα εκ των έσω γνωρίζει ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον ΠΙΕΡΙΚΟ.
    Άσχετα ότι οι δημοσιογράφοι δεν βγάζουν τίποτα προς τα έξω.
    Ρωτήστε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές για τα οικονομικά τους και τις οφειλές του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και θα τα ακούσετε μόνοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον συμφωνώ με τον ανωτέρω Ανώνυμο, ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα (αν και δεν είμαι γνώστης των εσωτερικών του Πιερικού), για τους Α,Β,Χ,Ψ λόγους, που δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε.
    Το οικονομικό όμως είναι πρόβλημα σ' όλους τους τομείς της κοινωνίας μας σήμερα και θέλει υπομονή και προσήλωση στους στόχους για να ξεπεραστεί.
    Τι πρέπει να κάνουμε εφόσον έχουμε όλοι μας οικονομική στενότητα;
    Να τα παρατήσουμε και να μην κάνουμε ότι χρειάζεται για να πετύχουμε τους στόχους μας, με την αιτιολογία ότι δεν έχουμε πληρωθεί;
    Προχωράμε λοιπόν και προσδοκώντας καλύτερες μέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δύο παλιοί γιώργηδες της ομάδας Τασίδης και Χατζηζήσης, τους οποίους έυχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά, δεν θα' πρεπε να επιτρέψουν να συμβεί τίποτε καθώς έχουν ζήσει τέσσερα έτη την φερεγγυότητα των διοικούντων. Είναι άδικο και χρονικά άκαιρο να δημιουργούνται τέτοια θέματα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Γιώργο και την Γεωργία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βέβαια να προσθέσουμε και τον Μακρή στους παλιούς και τους εορτάζοντες, που μαζί με τους Γκουγκουλιά και Γουμάγια, τους ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μηχανή χωρίς λαδι δεν δουλεύει...αυτοκίνητο χωρίς βενζίνη το ίδιο.! το 'ιδιο γίνετε και με τα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο άνθρωπος διαφέρει από τις μηχανές και τ' αυτοκίνητα όχι μόνο γιατί είναι ζωντανό όν, αλλά και γιατί διαθέτει πνεύμα και ψυχή γεμάτα οράματα!
    Κι αν θέλει τα χρήματα για το ζείν, χρειάζεται τα υπόλοιπα για το ευ ζείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. den eprepe nomizo o pappas na grapsei sxetika me auto to thema. diki mou gnomi. ksero oti einai pierikaras. alla nomizo den eprepe na vgei pros ta ekso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XRONIA POLLA TASIDI,MAKRI,GOUGOULIA,GOUMAGIA KAI XATZIZISI ...EUXOMAI UGEIA PANW APO OLA KAI EUTUXIA!!!!!!!!! EEE KAI MIA 5ARA STO PANSERAIKO GIA NA GOUSTAROUME...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΠΑΙΚΤΕΣ..ΦΙΛΑΘΛΟΙ...ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ..
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ...ΕΛΕΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ..ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ...ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΑΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΑΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ 500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ...ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ... Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ.. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ(ΠΑΙΚΤΕΣ..ΦΙΛΑΘΛΟΙ..ΔΙΟΙΚΗΣΗ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ Α΄ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω. Άν γράφουμε είμαστε κακοί, άν κάνουμε τους Γερμανούς είμαστε κακοί...ή το αντίθετο...λέτε εμείς να μην αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση των πραγμάτων? λέτε εμείς να είμαστε ουρανοκατέβατοι? όχι...αντιθέτως ξέρουμε τα πάντα. Περισσότερα απο τον καθένα να είστε σίγουροι γι αυτό. Είναι η δουλειά μας αυτή. Το θέμα είναι όμως ότι είμαστε τοπικοί και αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις. Το να κάνεις ζημία είναι το μόνο εύκολο. Το να κρατήσεις αποστάσεις και να διαφυλάξεις την ηρεμία της ομάδας, είναι πολλές φορές αντιεπαγγελμετικό, αλλά είναι συγχρόνως και επιτακτικό. Κανείς δε θέλει τον Πιερικό σε μικρές κατηγορίες. Κανείς δε τον θέλει απαξιωμένο. Περισσότερο εμείς που δε θα έχουμε πλέον λόγο να τον προβάλουμε. Κάνουμε όμως και ένα λειτούργημα, με το οποίο οφείλουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο. Αυτά είναι.Απο εκεί και πέρα όπως τα αντιλαβάνεται όλα ο καθένας. Κλείνοντας θα πω ότι είναι απαράδεκτο να μην πληρώνονται οι παίκτες. Αυτή είναι η δουλειά τους και θα πρέπει να τηρούνται οι συμφωνίες τους με την ΠΑΕ. Έζησα ανάλογες καταστάσεις και ξέρω. Απο την άλλη όμως, ας κάνουν όλοι λίγο δεξιά-αριστερά το κεφάλι τους να δούν τι συμβαίνει στις περισσότερες ομάδας της Β΄και της Γ΄Εθνικής. Ακόμα και στην μεγάλη ΑΕΚ της σουπερ λινκ κλπ. Λίγη υπομονή που θα διατηρήσει την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωση δε βλάπτει. Στο φινάλε προς ώφελός τους είναι.Ειδικά πρίν απο ένα τέτοιο παιχνίδι, μη χύνεις το γάλα που με κόπο μάζεψες εσύ, μέχρι τώρα....(ο Δημήτρης είναι πάντα ανιδιοτελής και σωστός στις τοποθετήσεις του. Είμαι πάντα στο πλευρό του, όπως άλλωστε όλοι μας οι Πιερικοί).-
    Μπάμπης Πεϊδης
    Αθλητικογράφος
    Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήλωνω υπεύθυνα ότι αγαπώ τόσο πολύ την ομάδα, που ότι και να πω γι αυτή και τους παίκτες της, δεν θα πάψω ποτέ να την αγαπώ και να την υποστηρίζω.
    Μου αρέσει η εξωστρέφεια διότι μ' αυτή εκδηλώνονται όλες οι υγιείς δυνάμεις της Πιερικής οικογένειας και θεραπεύονται οι "ασθένειές της.
    Υποστηρίζω τόσο τον Δημήτρη τον Πάππα, που ενημέρωσε το γεγονός, τον Πιερικό με τα όποια προβλήματά του και τους παίκτες του, που εκδήλωσαν την γκρίνια τους.
    Ας κάνουν το σωστό μέσα στο γήπεδο κι όλα τα υπόλοιπα, με καλή διάθεση θα διορθωθούν.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΛΙΝΟΥΜΕ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast