11.4.10

"ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΦΙΠ.

Είθισται, όταν κάποιος δικός μας γιορτάζει, να κερνάμε τους γύρω μας. Έτσι έπραξαν και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων Ιστορίας Πιερικού-ΣΦΙΠ που βρέθηκαν στις κερκίδες του Γηπέδου του Ευόσμου, μοιράζοντας 500 σοκολατάκια σε φιλάθλους και των δυο ομάδων, επ' ευκαιρία των 49ων γενεθλίων του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας. Τα νοστιμότατα σοκολατάκια είχαν επάνω τους το έμβλημα του ΣΦΙΠ και "γλύκαναν" τους παρευρισκομένους στον αγώνα, κατά τη διάρκεια μιας...άνοστης σούπας. Τα μέλη του ΣΦΙΠ έδειξαν με αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο πως αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο και ότι η αντιπαλότητα πρέπει να μένει μόνο εντός αγωνιστικού χώρου.
Η πρωτότυπη κίνηση εισέπραξε θετικά σχόλια από τους οπαδούς και των δυο ομάδων, τους παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα καθώς και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Πολλά μπράβο στον ΣΦΙΠ για αυτή την πρωτοβουλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μονάχα ο ΣΦΙΠ και ο ΣΟΠ-Θύρα 5 θυμήθηκαν τα 49α γενέθλια του "μελανόλευκου" "άρχοντα του Βορρά", ενώ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η παντελής έλλειψη αναφοράς στην ημερομηνία "σταθμό" από οποιονδήποτε άλλο φορέα της "πιερικής οικογένειας"...

1 σχόλιο:

  1. Χρονια πολλα ρε Πιερικαρα μου!!!
    Μπραβο χθες σε ολους τους Πιερικαρες που βρεθηκαν διπλα στον Αρχοντα του Βορρα και δεν σταματησαν λεπτο να τραγουδουν.
    Οι παικτες εχουν αναγκη τετοια στηριξη και αυτο φανηκε στο τελος οταν ολοι τους ηρθαν στο μερος μας και μας ευχαριστησαν!
    Μπραβο στον ΣΦΙΠ, μπραβο στον ΣΟΠ Θυρα-5, μπραβο στους Μελανολευκους.
    Αν καθε φορα το κλιμα ειναι οπως εχθες τοτε δεν εχουμε να φοβηθουμε απολυτως τιποτα...Θα αναιβουμε Α' εθνικη με μαθηματικη ακριβεια!!!
    Παμε ρε Πιερικαραααααααααααααα......
    Εμεις θα ειμαστε κοντα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast