21.4.10

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-5

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-5

Με τον Τάσο Θάνο να δείχνει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να...θυμίζει λιοντάρι σε κλουβί, ο Πιερικός επιβλήθηκε με το ευρύ 5-1 του Βατανιακού σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Βατάν, παρουσία περίπου 100 φιλάθλων. Οι "μελανόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 13' όταν ο Ρέγιες έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Θάνος με κοντινή προβολή "νίκησε" τον Σπανό. Στο 32' και πάλι ο Θάνος με γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής διπλασίασε τα τέρματά του και αυτά της ομάδας του, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 34' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπατσαρά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχία και ο Ανδρονικίδης την έστειλε στα δίχτυα. Ο Πιερικός "απάντησε" στο 40' εκ νέου με τον Τάσο Θάνο ο οποίος από κοντά έκανε το 1-3, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μακρή. Το 1ο ημίχρονο έληξε 1-4 καθώς ο Τσιτλακίδης στο τελευταίο λεπτό βγήκε στην πλάτη της άμυνας και βρήκε δίχτυα.
Στην επανάληψη οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με το ρυθμό να πέφτει, ωστόσο η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου έφτασε σε ένα ακόμη γκολ με πλασέ του Γκουγκουλιά στο 86'. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 73'.
Με τον Πιερικό, στο β' ημίχρονο δοκιμάστηκαν και δυο ποδοσφαιριστές, ο Νιγηριανός μέσος Εζικέμε που αγωνίζεται με την Ακαδημία Πλαταμώνα (Α' Κατηγορία ΕΠΣ Πιερίας) και ένας Ελληνοαυστραλός, αγνώστων λοιπών στοιχείων.
Τον αγώνα παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πιερικός, Δημήτρης Ελευθεριάδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Σπανός (41' Χατζεηπίδης), Ι. Λαζαρίδης, Τριανταφύλλου, Μυστρίδης, Παπείρας, Γιαπιτζής, Κολαξίδης, Γ. Τσιώμης (30' Μπουζούκης), Ευσταθιάδης, Ανδρονικίδης, Μπατσαράς. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Ζανέτας, Καργιώτης, Β. Τσιώμης, Δολμίδης, Μπέης, Κωνσταντινίδης, Βασιουρής, Καλαμπαλίκης, Γ. Τσιώμης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Θάνος, Ρέγιες, Τασίδης, Τσιτλακίδης, Μακρής, Πλάτανος, Φρέντερικς. Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι Καρακούτσης, Τσιντώτας, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου, Εξουζίδης, Πέντα, Παντελιάδης, Κωτσιόπουλος, Νίκου, Ολγκίν, Μίγκος, Κόιτς, Γκουγκουλιάς, Εζικέμε (υπό δοκιμήν), Ελληνοαυστραλός (υπό δοκιμήν).

Αύριο η προπόνηση του Πιερικού είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 16.00.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
    ΘΥΡΑ 5

    ΘΕΜΑ:ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛI ΕΡΤ 3


    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤAI ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ &
    ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Ο.Π.ΘΥΡΑ 5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast