18.4.10

Πιερικός Αρχέλαος – Μ. Αλέξανδρος 88 - 73: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.

Δημήτρης Γαλάνης (τεχνικος Πιερικού Αρχελάου): Δεν τελείωσε ακόμη η χρονιά. Το εγχείρημα είναι μεγάλο και σοβαρό. Το εγχείρημα μας δεν είναι μόνο αθλητικό αλλά και κοινωνικό. Προσπαθούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα σιγά σιγά με τη δουλειά μας, με την κουλτούρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου ο οποίος πάλι σήμερα ήταν δίπλα μας και χάρηκε ένα παιχνίδι με εντυπωσιακές φάσεις αλλά και βλέποντας παιδιά νεαρά που δεν είχε δει όλη τη χρονιά. Δε χρειάζονται πολλά λόγια όμως. Απομένουν ακόμη πέντε αγωνιστικές. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας και προχωράμε.
Από τις πρώτες 7 ομάδες μόνο ο Πιερικός Αρχέλαος είναι από τη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Αλλά για να φτάσει κανείς εκεί, αυτά που γίνονται δεν είναι μόνο αθλητικού περιεχομένου αλλά και κοινωνικού.
Γιάννης Μητσάκης (καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου): Κάθε νίκη έρχεται με πολλή δουλειά, ιδρώτα και προπόνηση. Εμείς κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Στην αρχή ήμασταν λίγο αγχωμένοι, δε μας βγήκαν οι φάσεις αλλά τέλος καλό όλα καλά. Στο τέλος φάνηκε και η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων. Δε λέει τίποτε η ήττα του Πανερυθραϊκού. Απομένουν τέσσερα παιχνίδια που θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν κερδίζουμε εμείς δε φοβόμαστε τίποτε. Ο κόσμος είναι καλό που έρχεται και περιμένουμε ακόμη περισσότερο. Ειδικά στους επόμενους αγώνες, πλησιάζοντας προς το τέλος ελπίζω να είναι ακόμη μαζικότερα δίπλα μας, για να χαρούμε την επιτυχία όλοι μαζί.
Βαγγέλης Γκέρος (καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου): Είμαστε πολύ κοντά στο στόχο μας. Είμαστε χαρούμενοι που νικάμε και συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι τις προπονήσεις. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται και μας δίνει κίνητρο να υπάρχει διάθεση για προπόνηση και νίκες κι εμείς προσπαθούμε να τους ικανοποιούμε κερδίζοντας. Το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν είναι εντός έδρας και περιμένουμε όλους τους Κατερινιώτες να είναι δίπλα μας, στη φιέστα της ανόδου. Μέχρι τότε όμως η δουλειά συνεχίζεται κανονικά. Στις διακοπές του Πάσχα κάναμε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων γι' αυτό έχουμε κι αυτά τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες παλεύουν τα παιχνίδια, όπως είδατε σήμερα τον Μ. Αλέξανδρο που έπαιζε για τη σωτηρία του και σήμερα τα έδωσε όλα. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε.
Χρήστος Γκογκίδης (καλαθοσφαιριστής Πιερικού Αρχελάου): Όλες οι ομάδες προσπαθούν για τη νίκη σε κάθε αγώνα στη Β' Εθνική. Οι διαφορές των ομάδων δεν είναι πολύ μεγάλες όταν γίνεται κατάθεση ψυχής, όπως έγινε σήμερα με τον Μέγα Αλέξανδρο. Αυτό κάνει τα παιχνίδια αμφίρροπα. Όλα τα παιχνίδια ήταν έτσι εξ αρχής, ορισμένα τα κάναμε εμείς να φαίνονται πιο εύκολα. Δεν υπήρξαν εύκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας γιατί δείχνουν ότι τα δίνουν όλα για την παραμονή. Μακάρι να δικαιωθούν.
Χρήστος Χρηστίδης (team manager Πιερικού Αρχελάου): Για άλλη μια Κυριακή όλα πήγανε καλά και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η Α2 είναι στα χέρια μας. Η προσπάθεια μας είναι μεγάλη, καθημερινή, από όλη την ομάδα. Προπονούμαστε πολύ σωστά, κάτι που φάνηκε στο γήπεδο όπου μέσα σε πέντε λεπτά πήραμε τη διαφορά. Ο Μέγας Αλέξανδρος έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για τη σωτηρία. Το πρωτάθλημα όμως έχει δρόμο ακόμη. Μόνο με συνεχή προπόνηση και βελτίωση μπορούμε να δούμε τα σωστά αποτελέσματα. Ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Πιερικό Αρχέλαο και την Κατερίνη κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να δουν όλοι οι φορείς, οι άνθρωποι του αθλητισμού και του μπάσκετ και να έλθουν κοντά στην ομάδα και στην πόλη.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σε όλους τους συντελεστές της ανόδου.
    Α2 Ε Ρ Χ Ο Μ Α Σ Τ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast