13.4.10

ΜΑΚΡΗΣ: «Δεν υστερούμε σε τίποτα από τις ομάδες της κορυφής».

alt

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Πρόκειται για έναν εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας του Πιερικού και κατά πολλούς μια από τις φετινές αποκαλύψεις του πρωταθλήματος της Β Εθνικής. Ο Γιώργος Μακρής μιλάει στο b-united.com για την πορεία της ομάδας της Κατερίνης τους στόχους και την αλλαγή στην ψυχολογία με την αλλαγή προπονητή.

- Γιώργο, έρχεστε από ένα ισόπαλο αποτέλεσμα μέσα στον Εύοσμο. Πόσο θετικό ήταν αυτό το 0-0 στην προσπάθεια που κάνετε για συμμετοχή στα μπαράζ;

Υπήρχαν δυσκολίες καθώς εμείς αγωνιστήκαμε με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών και καρτών. Διαθέτουμε το βάθος και την ποιότητα σαν ομάδα για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε τέτοιες δυσκολίες. Όπως λέει και ο άγραφος κανόνας του ποδοσφαίρου “όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι φρόντισε να μην χάσεις”. Αυτό κάναμε και εμείς οπότε δεν θεωρώ άσχημο τον βαθμό της ισοπαλίας

-Διαφοροποιήθηκε ο στόχος του Πιερικού από την αρχή της σεζόν;

Ο στόχος του συλλόγου ήταν από την αρχή της σεζόν να πάρει την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα αλλά λόγω του ότι κάναμε ένα κακό ξεκίνημα διαφοροποιηθήκαν κατά κάποιο τρόπο. Τώρα όμως κοιτάμε την είσοδο μας στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Όλα είναι στα πόδια τα δικά μας.

-Τι είναι αυτό το οποίο σας επηρέασε και δεν πραγματοποιήσατε καλό ξεκίνημα;

Ακριβώς δεν μπορώ να γνωρίζω, ίσως η χημείας, ίσως κάποια θετικά αποτελέσματα που δεν ήρθαν από καθαρά θέμα ατυχίας. Όμως κοιτάμε μπροστά και πιστεύω έχουμε μάθει από τα λάθη μας.

-Σε ποιους τομείς βοήθησε την ομάδα η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία;

Μας βοήθησε πάρα πολύ και ψυχολογικά και αγωνιστικά και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Ο κύριος Παπαδόπουλος γνώριζε την ομάδα και από πέρυσι ενώ είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής.

-Διαθέτει ο Πιερικός την ποιότητα και το βάθος σαν ομάδα για να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα;

Η γνώμη μου είναι ότι δεν υστερούμε σε τίποτα από τις ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Κέρκυρα δηλαδή. Απλά δεν έχουμε την τόσο δυνατή έδρα σε σχέση με αυτές τις ομάδες και την στήριξη που περιμέναμε όλοι μας ότι θα είχαμε στην αρχή της σεζόν.

-Ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στο κόσμο της ομάδας;

Τον θέλουμε κοντά μας και να ξέρουν ότι εμείς το πιστεύουμε ότι μπορεί η ομάδα να ανέβει κατηγορία. Χρειαζόμαστε
alt
την βοήθεια του κόσμου μέχρι το τέλος.

-Πως κρίνεις το πρωτάθλημα της Β Εθνικής;

Είναι πολύ αμφίρροπο και έχει αποκτήσει μια άγρια ομορφιά με τη θεσμοθέτηση των πλέι οφ και πλέι άουτ. Δεν υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια και όλοι έχουν στόχους μέχρι το τέλος.

-Ποιες ομάδες έχεις ξεχωρίσει και σου αρέσει ο τρόπος παιχνιδιού τους;

Σίγουρα ο Βόλος και η Κέρκυρα δεν βρίσκονται τυχαία εκεί που βρίσκονται. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι εμείς ,ο ΟΦΗ ,ο Εθνικός , ο Πανσερραικός και ο Παναιτωλικός διαθέτουμε πολύ καλές ομάδες και θα γίνει μάχη μέχρι τέλους για την άνοδο.

-Αποδέχεσαι το χαρακτηρισμό ότι είσαι «το κλειδί» της ομάδας και της καλής πορείας της φέτος;

Αποτελεί τιμή για εμένα αυτό το πράγμα. Εγώ προσπαθώ πάντα να δίνω το καλύτερο μου εαυτό και να βοηθώ όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα μου. Τώρα το αν τα καταφέρνω η όχι θα το κρίνουν άλλοι.

-Ποιο είναι το όνειρο σου;

Να καταφέρω να αγωνιστώ στην Σούπερ Λίγκα και μακάρι να το πετύχω αυτό με τον Πιερικό.

-Πως σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερο σου χρόνο;

Είμαι άρρωστος με το ποδόσφαιρο. Παρακολουθώ τα πάντα τα οποία έχουν σχέση με τη μπάλα.

-Πόσο καλό είναι το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ομάδας;

Το κλίμα φάνηκε το πόσο καλό είναι όταν είχε άσχημα αποτελέσματα η ομάδα. Είναι άψογο και είναι και ένας λόγος και χαίρομαι πραγματικά που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο.

-Ποιο είναι το δυνατό χαρτί της ομάδας και ποιο το αδύναμο της σημείο φέτος;

Το δυνατό χαρτί του Πιερικού είναι οι "στημένες" φάσεις. Όσο αναφορά το αδύναμο σημείο δεν θα θα έλεγα ότι κάτι συγκεκριμένο γι’ αυτό προσπαθούμε καθημερινά να δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα.

πηγή: b-united.com

1 σχόλιο:

  1. Mακρη γερα και παρτους τα μυαλα!!!!!!
    ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ανοδο, ξανα να τρελαθω!!!!
    Θα ειμαστε και στην Καλαματα...
    Εστω και λιγοι...!!!!!!!!!
    Ερχομαστε...........................

    fan club Aθηνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast