20.4.10

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης: Με Κεστελίδη κόντρα στην Αλεξάνδρεια.

Χωρίς την παραμικρή απουσία υποδέχεται την ομάδα της Αλεξάνδρειας η ΑΕ Ποντίων στον κυριακάτικο αγώνα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Καμπερίδης έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, μεταξύ αυτών και τον Νότη Κεστελίδη που εξέτισε την ποινή του στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Αμμοχωρίου, τον οποίον οι «Πόντιοι» πήραν στα «χαρτιά» με 3-0. Στόχος για τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα είναι η νίκη στον πρώτον από τους τέσσερις «τελικούς» που υπολείπονται μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Αύριο Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν το ρεπό τους, ενώ από την Πέμπτη η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αλεξάνδρεια μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Βατανιακός: Δυνατό φιλικό με Πιερικό.

Την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του θα έχει ο Γιάννης Κωνσταντινίδης στο δυνατό φιλικό που θα δώσει αύριο ο Βατανιακός με τον Πιερικό στις 17.00 στο γήπεδο του Βατάν. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους παίκτες.

Σήμερα οι παίκτες προπονήθηκαν στο βοηθητικό γηπεδο του συλλόγου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις κατοχής και εσωτερικό δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Γιώργος Μπουζούκης.

Εθνικός Κατερίνης: Με «νέο αίμα» στα Γρεβενά.

Τα υποβιβασμένα Γρεβενά Αεράτα αντιμετωπίζει την Κυριακή ο αδιάφορος Εθνικός Κατερίνης σε έναν αγώνα χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Μπάμπης Μουστακίδης αναμένεται να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε αυτοί να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες εν όψει της νέας χρονιάς.

Καλαϊτζίδης, Τσιμόπουλος και Δημόπουλος βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας και δεν προλαβαίνουν να τεθούν στη διάθεση του Μουστακίδη την Κυριακή.

ΓΑΣ Σβορώνος: Πάνοπλος με Βατόλακο.

Ως «ματς της χρονιάς» χαρακτηρίζεται ο κυριακάτικος αγώνας του Σβορώνου με την ΑΕ Ποντίων Βατολάκου μιας και οι Κατερινιώτες με νίκη «κλειδώνουν» την παραμονή στην κατηγορία. Άπαντες στις τάξεις της ομάδας αντιλαμβάνονται τη σημασία του παιχνιδιού και με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στο Βατάν την προηγούμενη αγωνιστική θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα για να τελειώσουν με το θέμα «παραμονή». Ο Στέφανος Ταβουκτσής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του και, εκτός απροόπτου θα παρατάξει την Κυριακή την πιο αξιόμαχη ενδεκάδα.

Αύριο Τετάρτη οι παίκτες θα απολαύσουν το ρεπό τους ενώ την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast